Spadała od debiutu , sypali ile wlezie a poźniej info jedno o sprzedazy a pózniejsze ze ktoś ja przejmuje i kurs eksplodował i rosła przez pół miesiąca. Troche podobna sytuacja jest na Sterze. Co o tym myslicie?
Jest to typowa sytuacja win-win ... Ktos ja kupil i brdzie w srode info o nowym nabywcy albo spekulanci wzieli sie za gre na tym walorze Tak czy inaczej obaj posiadacze akcji niewielkim kosztem wywinduja kurs wysoko, a silniejsza podaz wyzej duzo wyzej, wiec kto myslal wchodzil wczoraj w koncowce. Duze zlecenia na 31 na sprzedazy dla zmylki zeby nikt nie myslal ze jest wspaniale. Jakby nie patrzyc wysypac 25% nie jest latwo a nie jestesmy na cenie nominalnej Ostatnio przy tym kursoe bylo odbicie na 47 groszy Tutaj mozna powiedziec formacja podwojnego dna - zasieg duzo wyzszy niz 47 gr.
Wystarczy popatrzec jak kasowane byly zlecenia sprzedazy w momencie kuedy rozpoczal sie skup w koncowce. I to 2/3 zlecen zostala sjasowana ! Sprawa jest prosta ten kto bral po 47 groszy ma nawet szanse zarobic . Bedzie gra pod nowego inwestora i to jest logiczne. Jestesmy na minimach sprzedajac teraz nikt oprocz glownych nie mialby zarobku. Nikt ! A ktos to zebral ! Cebula napewno nie bedzie sypal akcjami zalozycielskimi, bo wie ze nie sprzedalby tego wszystkiego, teraz moze podpompowac kurs wysoko, tak zeby mu sie to oplacalo, a wskazniki i kreski analizy technicznej lada chwila wygeneruja mocne kupno. Po co ktos wywala na dolnych widlach? OdpowiedCie sobie sami .. Skoro spokojnie VI SA moglo miec srednia 0,4x ? ... Gratuluje jak komus udalo sie kupic po 0,27 albo nawet 0,28 . Pamietajcie tez ze skakajac co 2-3 gr jak wam pociag odjedzie juz do niego nie wskoczycie
Ja też kupiłem po 27 i wywaliłem po 30 31 gr:)Końcówka sesji była nudna ulica z prawej strony brała po kilka sztuk. Na tko na zamknięcie grubas na ukrytym po 31gr ustawił 25tyś na dogrywce mignęło przez ułamek 300tyś, pozostało 50tyś.
Widać że to jeszcze nie koniec sypania tylko odpoczynek.
Janeczku jak dobrze ze sa prostolinijnie myslacy jak ty ,musza byc i ja nie bede cie nawracal i uczyl- sam sie nawrocisz poniedzialek/wtorek hehehe. Byle zagranie/sztuczka i Jasiu zesrany mysli sobie -jak dobrze ze stolca zrobil hehehe .
Przy okazji napisz jakie dlugie masz doswiadczenie/po postach obstawiam krotkie/
Nieswiadomie- a to dobre hehehe.Dla mnie Jasiu swiadomie,pod gosci takich jak ty zeby dosypali szybko i byc moze w poniedzialek z ranca tez mi sie uda dopakowac.
Jak cie zycie logiki nie nauczylo to NC to zrobi Jasieczku.Ja pierwszym pakietem wchodze zawsze kontrolnie wiec jestem gotow na towar od twoich klonow,a jak nie najwyzej mniej zarobie,bo wzrost niebawem hehehe