• co tu jest rysowane??? Autor: ~karlsmen [77.115.174.*]
    czy ktoś z szanownych Pań i Panów może mi wytłumaczyć o co tu chodzi

http://www.attrader.pl/pl/akcje/westaisic/skaner-swiecowy

ja już się pogubiłem?
  • Re: co tu jest rysowane??? Autor: ~wojtek [46.113.99.*]
    tu nie ma logiki,prawda jest taka ,ze z tym kursem mogą zrobić co chcą,czyli wynieść go na wyżyny i odwrotnie...ing ma kolosalną strate z tamtego roku,wyszli z westy,zeby odrobic wejdą w tym roku w inną spółkę,lub po okresie uśpienia dalej w westę,pociągną ją na kilka zlotych,czekamy na 28 luty-raport za najlepszy okres-zima,vrla ,która miala być otworzona a nie jest,nie odpisują na meile,może jeszcze ten bosch o którym niektórzy piszą będzie dobrym zapalnikiem dla tych akcji....
  • Re: co tu jest rysowane??? Autor: ~Beria [213.180.136.*]
    Cias pokaże wy w marcu 1,50 my w listopadze 5 zł ot i cała tajemnica.

Na poważnie ktoś na siłę rysuje wykres -nie grają techniczni i prowokację szlag trafił.
    Do połowy lutego zamkna tą lukę aby nie powrócić poniżej 1 zł,
  • Re: co tu jest rysowane??? Autor: ~Lacky Luke [79.163.54.*]
    To dobrze....
  • Re: co tu jest rysowane??? Autor: ~Beria [213.180.136.*]
    Jak wzrosna pobroty 3-4 sesje przeskoczy 80gr cis około tygodnia nie mniej.
  • Do karlsemen Autor: lew429 [178.37.181.*]
    Autor: ~karlsmen [77.115.174.*], 2013-01-11 21:52
    czy ktoś z szanownych Pań i Panów może mi wytłumaczyć o co tu chodzi

O co tu chodzi to możemy się tylko domyślać.
    Według At ,którą tu przedstawiłeś utworzyła się w ostatnich dniach formacja DOJI .
    Czyli:
    Formacja odwrócenia lub kontynuacji trendu, pojawiająca się zarówno w trendzie wzrostowym, jak i spadkowym. Jest zazwyczaj uważana za sygnał zmiany trendu, dlatego że często można ją zaobserwować na ekstremach wykresu. Pojawianie się świecy doji jest dla wielu graczy sygnałem do zajęcia lub opuszczenia pozycji. Jeśli w trendzie pojawienie się doji nie spowodowało zmiany kierunku, odbierane jest to jako chęć kontynuacji wzrostów (spadków), czyli siłę trendu. Kształt świecy pokazuje nie rozstrzygniętą walkę między podażą a popytem. Cena otwarcia jest na tym samym poziomie co cena zamknięcia (lub jest do niego bardzo zbliżona). To sprawia, że korpus ma kształt poziomej kreski. W trakcie tworzenia świecy cena porusza się w dół i w górę, lecz powraca do poziomu startowego. Tak powstają dwa krótkie cienie. Sygnał jest tym bardziej istotny, im silniejszy jest trend.
    Pozdrawiam i również czekam na wzrosty.
  • Re: Do karlsemen Autor: ~Beria [213.180.136.*]
    Pieknie wklejone wzrosty wraz z obrotami ekipa pracuje na Sadovaya , poziom 4 zł do wyjęcia po opuszczeniu pokładu Westa.

Kloss zjejebi scie określił 0,68 wiedział o odbiciu ciekawe co napisze nasz guru o zmianie trendu?
  • Re: Do BERIA Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    coś o sadowaya gdzieś znalazłem :)
    http://www.attrader.pl/pl/akcje/sadovaya/analiza-techniczna,analiza,519
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.