Żałosny to jesteś ty buraczku artrudit. Jak narazie 1973 przewidział KKHerbal, Complex i widać że koleś ma pojęcie o tym co pisze. A ty co tylko głupkowate komentowanie i nic więcej. Aha żeby nie było nie kupiłem nic o czym mówił 1973 ale nadal trwam przy JHM-ie i liczę że i ju będzie lepiej znacznie lepiej....
Szczegolne podziekowania dla krzyska za zyczlwosc.Artudit ja was nie naganiam'wrecz przeciwnie licze ze zarobicie przekladajac zyski w jhm'przeciez sam mam pakiet spory w wiekszosci kupiony po 22 gr i pozniej za zyski z innych spolek po 33 gr.Musze ci powiedziec ze o Jhm jestem spokojny a nawet cieszy mnie ze sobie stoi bo podobieram sobie.Licze ze jeszcze poczeka z wzrostem do poczatku przyszlego miesiaca bo szykuje sie troszke wiekszej gotowki w tym czasie.Jesli wzrosnie trudno-wiem ze chcecie odpalu jak to mowia tu i teraz'natychmiast: Dla mnie wycena jest na poziomie. 1/4. Rzeczywistej wartosci. , wiec sie nie bawie tu tylko trzymam bo nie znasz dnia i godziny. Pisac tez nie ma co -wszystko jasne wiec gram sobie na innych spolkach i nie zachecam cie zebys stawial tam caly swoj kapital -kasa jest twoja ,nie moja.
Po fakcie nikomu palancie na wybiciu nie wciskam kitu- sprawdz sobie wpisy o warfamie fluidzie Ivmx wasko kkherbal czy wczesniej golab i opennet. Adam czas temu pytal sie o atmsi
Cena byla 1,10 i napisalem ze realne w perspektywie jest 1,50(1,10 uwazalem za male ryzyko:-) Podaj jeden moj wpis gdzie wmawialem komus zakup po wybiciu wieloprocentowym-zawsze to byly dolki na danych spolkach. A ty co robisz matolku na forum jhm -tak nas rzekomo nazywasz rozumiem? Madra ciapo hehehe
Mam dodatkowo wahadelko'. O jhm mozesz byc spokojny'bedzie to jedna z najlepszych inwestycji 2013 roku. Coz artudit zarzuca mi ze prognozuje juz po fakcie hehehe
Pozdrawiam
dobra dobra a co z jhm 1973 to nie wztuka 20 spolek polecic a potem sie puszyc ze po jakims czasie 5 z nich uroslo a ja siedze na gotowce i nie bardzo widze cos do kupienia a jak juz to na pewno nie z budowlanki a jak juz z budowlanki to nie jhm bo tu kompletny marazm i brak zainteresowania a jak raz widzialem te marywilska toc to zalosny bazarek pod dachem moze gdzies na scianie wschodniej to by dzialalo a w wawie nie sadze i tyle a siedze tu bo ktos kogo akurat cenie polecal mirbud po 1zl jak byl i przy okazji zaczalem sledzic jhm. i jak widze jak 1973 poleca jhm od 40 gr obecnie - 30% to mnie smiech ogarnia bo co chwila cos poleca i co jakis czas cos trafia i tyle
kolezko nie 20 tylko 7-8 i co nie powie za 3 dni leci w góre:)
napewno nie budowlanka? napewno nie jhm? a widzisz
a jednak na tym forum co chwila jestes
po prostu brakło odwagi na tanie zakupy i teraz zaklinasz rzeczywistośc żeby za 22 gr złapać
w temacie marywilskiej to chyba nawet tam nie byłeś
60 tys m kw. z czego ponad 90% sprzedane lub wynajęte
na ten jak to mówisz bazerek w weekend 15 min szukasz miejsca zeby zaparkować
bo juz 200-250 aut stoi pod halami
Zenek rok to my już czekamy na jakieś poważne wzrosty!! No nic ja po długiej analizie wsytawiłęm z samego rana swoje akcje na sprzedaż mam dość, strata jak dabli ale prędzej gdzie indziej odrobię niż na tej padlinie. Mimo wszystko życzę Wam dużych zysków!!