Tu będą pieniążki :D Spokojnie trzeba poczekać na wyniki sprzedaży i tyle. Na razie nikt się spółką nie interesuje ale to się zmieni. Z resztą jak zlecą się leszcze to będzie za późno na kupowanie. Teraz akcje są darmowe...
Bo notowania nie migają na zielono cały dzień. Leszcze siedzą na Digate, KKherbal, Opennet, Stergames, Mgames itd. Kupują te spółki gdzie już trwa dystrybucja i pozornie łatwo i dużo można zarobić. Leszcze lubią duże wahania kursu. Lubią jak się dużo dzieje. Zarobi 10% a reszta zostanie z papierem na miesiące, lata... Proxy nie tykają bo nuda przecież, a kto by chciał czekać i czekać. Najlepiej codziennie po 30% zarabiać... Jak zaczynałem przygodę z GPW to tak samo grałem. Spadające noże, spółki w trendzie spadkowym bo niby dużo spadło i łapanie dołków i strata 50% kapitału. Ja sobie małymi pakietami zbieram Proxy i wiem, że zarobie. No ale gotówki coraz mniej więc 0,08 sam nie rozbiorę ;)
Uzadzenie ma naprawde mozliwosci.
"Z przyjętych założeń wynika, że jedno urządzenie może zarobić dla swojego właściciela do 200 zł rocznie, ale oczywiście urządzenia w ruchliwych lokalizacjach mogą generować nawet kilkaset złotych miesięcznie."
wiec majac kafejke,bar,salon fryzjerski itp,itd mozna zarabiac
Wyglada to przyszlosciowo
Panowie, to jest NC, jedyne czego tu mozna byc pewnym to ze caly ten rynek leci w dol bez trzymanki i nie wiadomo gdzie to sie zatrzyma, poki co inwestorzy beda omijac to szerokim lukiem, co widac po obrotach. Poki nie zrobia porzadku z tym calym kasynem, mozna liczyc tylko na to ze spekula zrobi jazde, ale kiedy i gdzie to loteria. Fakt, w spolce pojawiaja sie ostatnio bardzo dobre informacje, jednak w zaden sposob nie przeklada sie to na kurs ktory dalej jest w historycznym minimum,
nagonka nie potrzebna ! tu potrzebne mocne łapy kupić z prawej i wystawić po minimum 0.16 !!! na forum znajdziesz tylko groszołapów kupi za 0.08 i wystawi po 0.09 !!!
Kupić i na razie nie wystawiać w ogóle ;) Przyjdzie taki dzień, że groszołapy zarobią swoje 15-20% i zostaną odcięci od akcji. Będą się tylko przyglądać jak inni na prawdę zarabiają. Odkupią po 0,3X, sprzedadzą za 0,25 i od nowa! Takich też potrzeba :) Kiedy pierwsza umowa o współpracy z jakimś operatorem odnośnie nowego produktu hmmm?
To zlecenie jest podejrzane i mi wygląda bardziej na blokadę (straszaka) niż faktyczne zlecenie sprzedaży... Poza nim stoi drobnica i nikt nie chce się dostawić. W tym tygodniu powinien być test 0,10 :)