takim pajacom to ja rozdałem papier jak tylko zaczął spadać, poczekałem jak wysypiąsię z lock up i wszedłam po komunikatach na dołku
poubieram cię nawet nie wiesz kiedy, jak będziesz zabijał się o akcje, bo moje 10 kilo zniknie w tłumie, zaangażowałam w ten walor 0,3% kasy
Rozumiem, że najpierw PANI kupiła, następnie PAN rozdał, później PAN poczekał
a tu kwiatek "WSZEDŁA PANI" :-))))))
Panie Januszu, piszę się weszłam :-) Nie znam kobiety, która mówi "wszedłam" :-) Szczerze powiedziawszy pierwszy raz się spotkałem z takim czasownikiem.
A na końcu zaangażowała się Pan :-)
Jest Pan przykładem skrajnego rozchwiania emocjonalnego, może czas zmienić leki ? Mogę Panu polecić świetnego psychoterapeutę w Bydgoszczy.
nic tu o spółce...
rozumiem ,że kac po złym prognozowaniu po cedc.
a co do pani- pana co ma za znaczenie, jestem trójcą przenajświetrzym , a co tam, tu jestem analytyk i tyle w temacie, takie prawa daje forum, ja z nich korzystam, jestem kobietą ale dla ciebie kim zechcesz, może tobą ( a ty masz rozchwianą dwujaźń:)
konkretnie co tam w trawie piszczy o spółce?
miałam ciebie za inteligentną bestię, ale widzę , że nie zakumałeś jak raz napisałam, że jestem tu inkognito, bo taki kaprys a ty w zyciu nie domyslisz sie kim jestem.
ja polecam zioła w amsterdamie na wyluzowanie,do psycho i homo nie wiadomo nie korzystam:)
do mnie ... czy koło mnie.
jeżeli do mnie to CEDC opór był 2,5 nie 2,7
co życie pokazało
wsparcia również moje potwierdziły się: 1,98 i 1,85
życzę w przyszłości więcej trafnych analiz i inwestycji,
ps.jeżeli zamierzasz ze mną konwesrować, to zwracaj siędo mnie analytyk, chyba , że z kimś innym zamierzasz pisać to powodzonka
Dnia 2013-01-12 o godz. 13:41 analytyk napisał(a):
> takim pajacom to ja rozdałem papier jak tylko zaczął
> spadać, poczekałem jak wysypiąsię z lock up i wszedłam po
> komunikatach na dołku
poubieram cię nawet nie wiesz kiedy,
> jak będziesz zabijał się o akcje, bo moje 10 kilo zniknie w
> tłumie, zaangażowałam w ten walor 0,3% kasy
uspokój się, pomyśl o lecie, słońcu, spacerach w parku przed szpitalem