Witam wszystkich. Moja kancelaria odpowiedziała na ofertę pozwu zbiorowego w zakresie szkody wyrzadzonej nam akcjonariuszom. Chcą się z NAMI spotkać. Czy moge zaproponowac jakiś termin? Proponuje do konca przyszłego tygodnia, jesli nawet to mozliwe to wtroek sroda. jaki termin najlepszy dla osób zainteresowanych. Warto poswiecic jeden dzien i przyjechać do Gdańska. WARTO. to duze pieniadze jakie Wam zabrali. Prosze o zgoszenia osób zainteresowanych takim spotakniem. Spotkanie jesli bedzie skuteczne wówczas powstanie pozew. Nalezy sie liczyc z kosztami i pozostawieniem pełnomocnictwa w tym zakresie. Nalezy tez przygotować potwierdzenie posiadania akcji, ich ilosci, terminu zakupu i ceny zakupu. To w skrócie. Proszę o powazne infa na maila pocztadladaniela@wp.pl
proszę o podanie też numeru telefonu, na tym etapie jest on konieczny. Tylko rozmowa jest uwiarygodnic Nasze wspólne zamiary.
Czyli choć imię, miasto zamieszkania, ilosc akcji, cena zakupu (średnia).
powiem jeszcze, ze kancelaria jest "mocna", jest polozona od dworca w gdansku okolo 1 km, mozna skorzystac tym samym i zwiedzic "po drodze" starówke gdanska, bo aby dosjc do kancelarii trzeba przejsc przez starówke......idac z dworca zoabczycie długi targ, neptuna, wysoka bramę, most na motławie, zuraw, i wiele innych zabytków, kościół (najwyzszy w europie), tak sobie mysle, że jesli wszystkim sie nie uda na jeden termin o zrobimy pare spotkań, musicie poprostu przyjechac, potrzeba tez wysokiej merytoryki i faktów. Najlepiej przygotowac konkrety na papierze, fakty, to co wg Was własnie wyrządziło Wam szkodę.....prosze o pomoc w tym zakresie. NIe wiem czy wiecie ale pewien burmistrz z japonii tak sie zauroczył budynkiem dworca z gdanska, iż go spkopiował w swoim miescie....gdzies to przeczytałem...