Oczywiście-po tej cenie -120 zł--bardzo atrakcyjnej-patrząc na dziesiejsze notowania-może dopiero zacząć rosnąć kurs w góre.Ale-czy do takiej ceny pozwolą zdołować kurs ?
Ja pierwsze zakupy mam od 143 zł-tak ustawiłem wcześnie zlecenia zakupu akcji,które teraz zostały zrealizowane.-Martin.
Może rzeczywiście jest to nadinterpretacja postu stawiając imię po zakończeniu zdania,skoro w tytule jest nick autora.Zgoda.Francja-kurs akcji-35,300-wzrost o ponad 5 procent.-
+5 we Francji to mało. Lipa straszna. szczerze to liczylem ze ta spółka pokreci się w okolicach 200-300 ale to leszczarskie myślenie było. no cóż takie życie trzeba to przełknąć.
ta wiadomosc z piatku na chwile obecna wyrownala kurs we Fr i PL, dalej toczyc bedzie powoli do gory az do tych przelomowych dat z infa, a wtedy albo dupnie, albo odlecimy powyzej 70 €. tak to widze, a jak bedzie wkrotce sie przekonamy. PZDR!
Widzę, że dla spółek hadlujących alkoholem-CEDC-SOBIESKI- miesiąc marzec jest miesiącem szczególnym-od spełnienia określonych warunków-dot. tych spółek-uzależniony jest trend waloru.No cóż -zobaczymy,jak do tego czasu będzie się za-
chowywał walor-przede wszystkim - wszystkie oczy są zwrócone na giełdę we Francji.Na bieżąco należy śledzic jej notowania.
Info raczej nie najlepsze - emisja rozwodnienie kapitalu.Nie wpłyneło to na kurs spółki raczej niewielki minus. Jednak na nic wielkiego już nie liczę.Marzy mi sie uciec z akcji przy jak najmniejszych stratach. Liczyłem na duży zarobek ale sie przeliczyłem - jak sądzę wiele osób tak sie przejechało.
Drwić nie musisz-ale moim celem jest realizacja zysku na giełdzie.Każdy zysk jednak cieszy.Jak będzie w trendzie wzrostowym to ponownie wejdę-do tego czasu -czekam.
Kolego - jeżeli zżera Ciebie zazdrość -to Twoja sprawa..Zobacz pierwszy wpis za ile kupowałem.Po drugie-pamiętasz notowania za 138-141 zł-wnioski już wysnuj sam,jeżeli oczywiście potrafisz.Zysk jest już na koncie,z czego dzisiaj jestem bardzo zadowolony.Tobie również życzę powodzenia na giełdzie.
Dnia 2013-01-23 o godz. 19:00 ~slimak600 napisał(a):
> Widzę powoli puszczają nerwy ;]
to dobry znak, kiedy kolesie wychadza z zyskiem 70 zeta :)
ja poczekam na taki zysk na sztuke :)
szkoda tylko ze Martin nas opuszcza bo nie bedzie juz tych ciekawych monologow. Nie Matrin? Martin
Nie chcę być złośliwy-, ale m-c temu napisalem ,ze tymczasowo wychodzę z waloru realizując zysk.Cena wyjścia-148,50zl.Dzisiaj- cena waloru- 128 zł.Różnica jest chyba widoczna dla wszystkich prześmiewców-nadal jednak życzę Wam powodzenia i realizacji zysków z tej inwestycji.I to by było tyle na dzisiaj.Bez podpisu.
Dnia 2013-02-26 o godz. 12:56 ~Martin. napisał(a):
> Nie chcę być złośliwy-, ale m-c temu napisalem ,ze
> tymczasowo wychodzę z waloru realizując zysk.Cena
> wyjścia-148,50zl.Dzisiaj- cena waloru- 128 zł.Różnica jest
> chyba widoczna dla wszystkich prześmiewców-nadal jednak
> życzę Wam powodzenia i realizacji zysków z tej inwestycji.I
> to by było tyle na dzisiaj.Bez podpisu.
Witaj stary druhu-w poniedziałek myślę o ponownym zakupie CEDC-zobaczymy tylko jak się będzie otwieral po nowej propozycji dot. spłaty obligacji.Obecnie jestem na Forum bankiera CEDC.Pozdrawiam.P.S-jak już zapewne wcześniej wyczytałeś z Sobieskiego wyszedłem za 148,50zł i nadal czekam z ponownym jego zakupem
Tak widziałem, nieźle CEDC się skoreciło, bardzo bym powiedzia..ł.! A co moim typie powiesz?? Mysle że i tak poświęcisz chwile żeby zerknąć. Ja jżz nic nie kombinuję, tam mam wszystko. 3 maj sie.
Dawid-jeżeli zakupu dokonałes za 6 groszy to jest wszystko w porządku.Tylko ten wolumen akcji -poraża.Trzeba cierpliwie tylko juz czekac na solidne wybicie.Ja już sprzedaję akcje pod informacje ze spółek-takie to juz czasyTeraz nie grają inwestorzy długoterminowi-teraz grają spekulanci
Tak jak napisałem wcześniej, mam je po 20gr i nic innego mi nie pozostaje jak czekać. Brak kupujacych.. zresztą między 6-8gr bardzo mało papiera poszło, tym sie pocieszam. Zdrówko
Dawid-no widzisz-straciłeś ze mną kontakt-i zainwestowałes mało poprawnie.Między 8groszy a 20 groszy-to duża różnica licząc to procentowo i mając na uwadze wolumen obrotów.Co dalej-decyzje należą tylko do Ciebie-pozdrawiam i czasem odezwij się do.mnie .