Podpisanie umowy o współpracy z JW Eco Project Company Limited
Zarząd spółki ATON-HT S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Spółka"), informuje, iż w dniu 10 stycznia 2013 roku podpisał umowę o współpracy z JW Eco Project Company Limited z UAE z siedzibą w Dubaju w ramach której zamówionych ma zostać pięć urządzeń produkowanych przez ATON-HT S.A.: trzech urządzeń ATON HR do oczyszczania piasku i dwóch urządzeń typu ATON BW do utylizacji odpadów medycznych. Urządzenia mają być zamawiane sukcesywnie do końca maja br. Ostatecznymi odbiorcami urządzeń są klienci z Dubaju oraz Libii. Informacja o podpisaniu umowy na każde z urządzeń wymienionych w niniejszym akapicie będzie przekazywana w formie odrębnych raportów bieżących.
Ponadto, zgodnie z zapisami umowy spółka JW Eco Project stała się wyłącznym przedstawicielem Spółki na terenie Bliskiego Wschodu.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na NewConnect"
Osoby reprezentujące spółkę:
Ewa Błażejowska - Wiceprezes Zarządu
Zbigniew Klóska - Wiceprezes Zarządu
Komedia :))))))))) Wierzącym w tę sprzedaż polecam przeanalizowanie smutne dzieje poprzednich umów "sprzedaży". Mają ludzie fantazje, teraz będą mieli przedstawiciela na Bliski Wschodzie. Czekam na Antarktydę. No i ma być 5 komunikatów, łatwiej ubierać niż pod jeden większy. Klasa :)). A ta spółka JW to wczoraj zarejestrowana czy tydzień wcześniej? No i pytanie, za co chcą to finansować? Wydaje mi się, że u nich cykl od zamówienia do dostarczenia trwa rok, a do zapłaty jeszcze jest bodajże nieokreślony :). Naprawdę chcą na takie info jakieś fundusze z rynku? Czy raczej ubrać przy baloniastej kapitalizacji kilkunastu milionów za nic? Pozostawiam jako pytanie retoryczne. Miałem już tu nie pisać, ale takie perełki jak to info potrafią rozbawić. Kręcącym tym cyrkiem życzę udanego ubierania jutro.
to prawda smiechu warte , ale moze jest w tym troche prawdy , moze zarzad naprawde podpisuje cos co jest cos warte , sam w to nie wierze , ale jak czlowiek ma akcje to zyje taka nadzieja ze bedzie lepiej,dajmy spokoj jest jak jest
jak sie ta spolke wrzuci w google to nic nie wychodzi , moze ktos inny da rade bo ja nie potrafie , czy to jest jakis powazny partner , czy znowu bajki ? prosze niech kazdy poswieci 5 minut i cos napisze