Nie podlega dyskusji że jest to gniot ale na tego gniota też przyjdzie pora.Obroty podskoczyły i rysuje się ciekawy wykresik.Jakby nie było Radpol jest w wieloletnim trendzie wzrostowym.
Mam wrażenie że wszystko ktoś kontroluje ale w 2013r i 2014r może w końcu ruszy do góry.Jak myślicie?
Jestem przekonana że wcześniej lub później będzie wezwanie ale lepiej żeby wtedy akcje były droższe to wezwanie będzie bardziej atrakcyjne dla drobnych akcjonariuszy.
Dnia 2013-01-10 o godz. 19:30 ~asia napisał(a):
> Jestem przekonana że wcześniej lub później będzie wezwanie
> ale lepiej żeby wtedy akcje były droższe to wezwanie będzie
> bardziej atrakcyjne dla drobnych akcjonariuszy.
genialne
TY FRAJERZE MASZ GÓWNO ALE W GACIACH JAK SĄ SPADKI NA GIEŁDACH.TY MASZ POJĘCIE O DOBRYCH SPÓŁKACH.ZOBACZYMY JUŻ NIE DŁUGO JAK RADPOLIK ODPALI. TY WTEDY WŁAŚNIE BĘDZIESZ MIAŁ SRAKE.
Dnia 2013-01-15 o godz. 10:25 ~wodnik napisał(a):
> Radpol to największe gówno na GPW małe obroty i kurs stoi
> w miejscu
A co wolisz FON czy Bioton a może inny balonik???
PALANCIE GÓWNO MNIE OBCHODZI ILE URÓSŁ W TYM CZASIE.WAŻNE ILE DA ZAROBIĆ W PRZYSZŁOŚCI CIERPLIWYM AKCJONARIUSZOM.JAK TO JEST GÓWNIANA SPÓŁKA TO PO CO SIĘ UDZIELASZ..JA CI JUŻ POWIEDZIAŁEM JAK SPÓŁKA BĘDZIE ROSŁA TO TY BĘDZIESZ MIAŁ SRAKE.
MAM DUŻO PAPIERKA I TRZYMAM GO JUŻ BARDZO DŁUGO.ŚREDNIA 6.80ZŁ.MIAŁAM CHWILE ZWĄTPIENIA BO TO PAPIER DLA CIERPLIWYCH ALE POSTANOWIŁAM ŻE NIE ODPUSZCZE DOPUKI NIE WYBIJE KIEDYŚ NA NOWE SZCZYTY.