byłoby za nudno! ;)
zresztą wiesz dobrze, że akcje są warte więcej tylko wkurzają takie zjazdy;)
no i wiadomo, że zawsze człowiek kombinuje, że gdyby sprzedał wyżej to teraz by więcej kupił itd...ale ja już się nauczyłem, że nie ma co patrzeć w przeszłość;)
no i pamiętaj, że jeśli chce się wysoko skoczyć to trzeba najpierw troszkę ugiąć się w dół;)
to jak to maja umowę na 300 baniek i co ???? nic na niej nie zarobią ???? a tak 10 % to 30 baniek to juz 50 groni na akcje to mało ....... z prostych kalkulacji wynika że śą baaaaaaaaaaardzo tanie teraz = czy tak
Mms, szanuję Twoej wypowiedzie na forum ale zaczynasz denerwować.
Ryczysz jak dziecko, bo wykres rysuje się nieksiążkowo? To NC, ostrożnie z techniczną. Poza tym, który wskaźnik uwzględnia jednolite->ciągłe? Specyfika sytuacji, w której nie sposób stosować ogólników i generalizować.
dobra milknę;)
tylko chciałem zwrócić uwagę, że technicznie niestety nie wygląda to kolorowo a wolumen jak na ostatnie sesje też już to najniższych nie należy...
dlatego przydałoby się jakieś dobre informacje ze spółki bo jak pęknie 2 to przystanek na 1,5 mamy...
szczególnie jak widać deklaracje o zakupach pełnymi paczkami w tych okolicach naszych forumowych "grubasów" są śmieszne i nie odzwierciedlają rzeczywistości;)
Pocieszajcie się nadal, że na niskim vol spada. Kod 1 już niebawem, kto wysoko kupił może już czuć się bardzo niepewnie, niech podziękuje naganiaczom. Widać wyraźnie umiejętną dystrybucję, ale to tez do pewnego czasu, aż zaczną się wyścigi o cięcie strat i ratowanie zysków co je mają.