• o serenity rehabilitacja Autor: ~artur prawdziwy [188.33.34.*]
    coś mi się wydaje, że ta kwota zapłacona za serenity-rehabilitację nie przypadkiem była taka niska ponieważ, jak się dowiedziałem ośrodek był dzierżawiony, a sprzęt w leasingu, więc co tu wyceniano na 5 ml zł?.jakiś aport był wniesiony w międzyczasie, który podbił kapitał rehabilitacji, taki wniosek się nasuwa sam, wygląda to na zaplanowaną akcję,ciekawe czy w tym brali udział nowi,którzy pojawili się w nowej RN?i to niestety prawnicy.mi wygląda na to że tak może być.
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~dan [31.61.52.*]
    pisalem to dwa tygodnie temu, Artur nie bij piajny na forum bo nic to nie da, to ze została sprzedana za 20 to nie dzwine ale to ze audyt przyjał wartosc aktywów za 5 mln, to dziwne, jak sie pojawił ITI to masz juz po skarpetach, pisalem okolo miesiac temu ze rehabilitacja to lokal dzierżawiony i troche sprzetu, nie dziwi mnie ze w leasingu....TYLKO KROKI PRAWNE MOZESZ KIEROWAC WOBEC ZARZĄDU...tam jest odpowiedzialnosc
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~artur prawdziwy [31.175.211.*]
    tu też mam dobry kwiatek:

Operacje związane z nabyciem akcji Tetyda( kapitał nieco ponad 1,2 ml zł ) SA przez SRT SA i przeniesieniem ich do SRT Rehabilitacja za 5 mln, potem podwyższenie tym aportem kapitału w SRT Rehabilitacja, a następnie wniesienie ich aportem za 5 mln przez SRT Rehabilitacja do S2 (aktywa całej grupy rosły o 10 mln w ten sposób)
    wiecej, jesli wszysko dobrze rozumiem to wraz z balticonem zrobili z "naszej dupy jesień średniowiecza". to wszystko jest planem sprzed 2 lat. na bank. juz wtedy wiadomo było ze nie bedzie zadnych domow i te wartosci wszelakie to tylko zydowskie...ta obecna RN to potwierdza...pisac pozwy o działanie na szkodę akcjonariuszy i wprowadzanie w bład akcjonariuszy o stanie faktycznym spolki bedacej w obrocie publicznym, pisze po skrócie, kazdy jak zrobi i tak bedzie dobrze.Jesli nie ma rehabilitacja, to co jest? działki? no to szukajcie az znajdziecie "zero"....ITI to ma wziete pod uwage...ejtmino wezmie Nas na rogi a Nalepa mu postawi drugi dom. Tak to wyglada real w prawdziwym biznesie. Co "wyśta" i "myśta" kupili???? i dlaczego tak duzo? dlaczego tak duzo??? po maillach byłem w szoku.
    Pisze być moze ostatni raz . jak cos pojdzie do przodu to dam znac, jak nie to nie bede pisał, aby nie dołowac posiadaczy równych jak ja sam. Pozdrawiam i zyczę odrobienia strat na innych spolkach. Polecam KKH z NC. Dan
    sorry Artur, w sumie to pisz, bo ja nawet takich rzeczy nie wiem bo juz mi sie nie chce szukac, zmeczylem sie tym, Ty masz widze siłe i chęć i proszę pisz co tam znajdziesz, dzieki z góry, pozdro
    złozyłem propozycje pozwu zbiorowego Prawnikowi z 3city (prowadzi mi wszystkie sprawy od 12 lat jak prowadze dział.), w imieniu poszkodowanych 29 osób na 34,4 mln akcji srt, przerwał rozmowe i powiedział, że oddzwoni....to było 8 dni temu....rozumiesz...usłyszał i nieoddzwonił....chyba chciał zostać w środowisku. MASAKRA.
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~sol [77.255.9.*]
    no teraz to już po bandzie pozamiatane....
    jakie są konkretne zarzuty jakie można postawić spółce, radzie albo zarządowi ?
    co można im konkretnie zarzucić
    nie tylko w 3 city są skuteczni prawnicy...
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~artur prawdziwy [31.175.211.*]
    no jak to co ?chociażby wyprowadzenie majątku spółki,a wcześniej podrasowanie go dziwnymi ruchami. przecież w spółce było niby 5 ml zł wg dokumentów rejestrowych i to poszło za 20 tys zł.
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~ONA [31.7.46.*]
    hmmm to ciekawe gdzie są pieniadze z zakupionych przez nas akcji. tylko moje akcje to kwota ok 50000 a takich jak ja jest pewnie mnóstwo nie mowiąc o większych graczach
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~marcin [83.29.140.*]
    POLSKA = BANDA ZLODZIEJI, cala ta wladza to jedna mafia, okradajaca ludzi. Takich przekretow jest tysiace ale nikt tego nie naglasnia, Polak zawsze dostanie po d..e.
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~aaa [94.40.14.*]
    Co dalej z akcjami? Gdzie je można sprzedać ?
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~Analizator [93.105.11.*]
    Czy ktoś zna odp. na powyższe pytanie?
  • Re: o serenity rehabilitacja Autor: ~inwestor w Serenity [37.108.60.*]
    Ma je kupować główny akcjonariusz, lub spółka w celu umorzenia.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.