majster do budy"" Ty dwulicpwy gniocie czmu nie naganiasz na spolce KKH" tylko akurat tutaj MGM" przeciez Ty tych akcji nie masz,jaki masz powod bez przerwy ja opluwac i tu siedziec.
majster TY gniocie dwulicowy powiedz wszystkim jaki masz cel darmowo ostrzegac nie majac w tym zadnego interesu,w dodatku nie majac kochanych akcyjek, MGM" tak je dolowac slownie,,no powiedz,powiedz,
Mam interes, wyzywacie mnie ,z czego przy okazji ja sie smieje, z tego ze ktos wam ciemnote wciska np taki teletechnik:). Zastanow sie czlowieku jaki by on by mial interes informowac was ze bedzie roslo?? Jeśli miałoby rosnąć to na chłposki rozum siedzial by cicho i skupowal i kazdy by o niczym nie wiedzial. Śmiałby się na wyższych poziomach i zacząl sprzedawać.
Zagrywka jego typu kupić w dołku popierdzielic glupoty o wzrostach wystawic batona 72k na kupnie, nagonka akcje rosna a on sprzedaje. Oj leszcze leszcze
majster, dopisze przeciez niedawno tak naganiales na MGM" ze bardzo dobra spoleczka wolales kupowac tylko MGM" a teraz ja obrzydzasz,i dlatego jestes dwulicowiec,a jeszcze w dodatku naganiales z OPENNT na MGM i oby dwie spadly, a teraz znowu naganiasz na KKH ale na + i ciekawe co z tego wyjdzie,
majster chlopie dwulicowy, do Ciebie bylo pytanie to odpowiedz na nie jaki TY masz cel , a spoleczke chwalisz KKH mnie to bardzo cieszy bo mam powod,a nie dales tam i nie zauwazylem ani jednego pozytywnego wpisu
A po co pisać,? Byle co napisze i wyjde na naganiacza tak jak bylo na MGAMES to juz wole dac sobie spokoj. A piszę tu bo chce sie posmiac z teletechnika :)
na KKH większość myśli jest legendarny dołek trzeba zakupić i kurs jest jaki jest.
Mnie ciekawi gdzie sie podzial nasz kochany teletechnik z niby insiderem jakims i nowym infie w drodze ;) Moze sie wypowiesz czy kite podwinołeś i schowales sie w budzie?)
:)
majster dwulicowcu ODPOWIEDZ NA PYTANIE JAKI MASZ CEL.......A smiac idz sobie do budy, a teletechnikowi" daj spokuj, haj Cie to obchodzi skoro nie masz akcyjek to wypier papier z tej spoleczki oplules,opluwasz ja nie majac akcji to sie w glowie nie miesci ze czlowiek taki moze byc,wynocha stad przynosisz pecha,damy sobie rade bez Twoich darmowych wscipskich rad i docinkow.