ja kupię za 0.04 tylko w celach kolekcjonerskich, żeby mieć coś, co kosztowało 50gr a nawet w porywach 80 gr jako bankrut, a po reaktywacji spółki spadło na ryj
Masz racje IGR do technologiczna spolka, z wieloma pomyslami na nowy biznes i przedsiewiecia. Biznesy zawarte w listach intencyjnych i porozumieniach sa warte miliony do tego odpisy podatkowe. Spolka na razie ma przejsciowe problemy ale juz niedlugo påowstanie jak fenix z popiolu i bedzie szybowal wysoko. nie mylic z glupota.
Chodza nieoficjalne rekomentacje ze papier jest wart z 1,2 za akcje.
POwodzenia
PO 13 groni to nigdy nie kupisz tej spolki. Ja na twoim miejscu jak masz kase to bym wciagal po 18,19 i 20 groni. do konca lutego bedzie po 40 na bide. Jak sie dopelni porozumienie inwestycyjne to ludzie beda lykac jak pelikany jarzebine akcyjki.
przemysl i sie zastanow. ta spolka ma wierny akcjonariat, ponad 100 baniek zysku w 3Q, przy takiej dynamice to bedzie rakieta. pozdro
Dnia 2013-01-08 o godz. 15:43 ~cph napisał(a):
> PO 13 groni to nigdy nie kupisz tej spolki. Ja na twoim
> miejscu jak masz kase to bym wciagal po 18,19 i 20 groni.
> do konca lutego bedzie po 40 na bide. Jak sie dopelni
> porozumienie inwestycyjne to ludzie beda lykac jak pelikany
> jarzebine akcyjki.
przemysl i sie zastanow. ta spolka ma
> wierny akcjonariat, ponad 100 baniek zysku w 3Q, przy
> takiej dynamice to bedzie rakieta. pozdro
jak tak mówisz to znaczy naganiasz na kupno, więc z przekory nie kupię wyżej niż 11groszy
eeee tam posluchaj kilku tu rozsadnie piszacych to bedziesz wiedzial.
Prawde mowiac spolka ta skonczy na poziomie 6-7 groni, a twoje 11 to kosmos.
Do konca roku poczekaj to zobaczysz jak sie dyma leszcza.
Dnia 2013-01-08 o godz. 16:14 ~cph napisał(a):
> eeee tam posluchaj kilku tu rozsadnie piszacych to bedziesz
> wiedzial.
Prawde mowiac spolka ta skonczy na poziomie 6-7
> groni, a twoje 11 to kosmos.
Do konca roku poczekaj to
> zobaczysz jak sie dyma leszcza.
no to mam problem, sam już nie wiem po ile łyknąć perełkę. Zrobię tak, kupię po sredniej czyli 8groszy
panowie myślę że niebawem IGR będzie na minusowych notowaniach dla was oczywiście ,
czyli będą dopłacali do każdej akcji , jeśli ktoś się zdecyduje objąć perłę