wg mnie samodzielnie to nic tu się nie zmieni 0,64-0,66 to wszystko na ten rok. Oczywiście jeśli zainteresuje się ktoś gruby branżowy to wiadomo dzida na północ. Całościowo b.medyczna ok, szczególnie jako alternatywa na bieżący rok np. za budowlankę (poza PXM-długo terminowo i ew. PBG-jak ktoś lubi sporty ekstremalne). Podsumowując na SW nie będzie mistrzostwa jeśli nie będzie branżowego. Ja ubrałem się tylko symbolicznie. Jeśli Macie swoje przemyślenia bądź bardzie merytoryczne dane to zapraszam do rozwijania tego wątku.
* moje przemyślenia nie stanowią w żaden sposób podstawy do podejmowania decyzji inwestycyjnej
na forum nie da się rozmawiac merytorycznie. zaraz zacznie sie pajacowanie, jak w każdym wątku. Co do Twojej opinii - wiadomo, w dobrej wierze nikt nie zacznie nagle skupować akcji Swissmed. Zobaczymy co kombinuje zarząd i do czego to doprowadzi.
nie mam akcji swiss ale patrząc na wykres to ukształtowała się baza i spodeczek która to formacja zapowiada duże wzrosty .wykres jest zaokrąglony obroty prawie zanikły nastąpiło fałszywe wybicie w dół po którym kurs poszybował w górę . i co najważniejsze obroty wzrosły wraz ze wzrostem kursu a to dobrze rokuje na przyszłość .przed nowym rokiem to wypatrzyłem a że siedzę na innej spółce gdzie sytuacja jest podobna to tylko obserwuję
widzisz ,każdy ma na oku jakąś spółkę i chciałby jak najwięcej zarobić .kwestia siąść na odpowiedniego konia który dowiezie do celu . siedzę na skotanie od 1.80 od listopada 2011 r i szkoda mi sprzedać go i wejść w swiss , a suma sumarum może to byłby lepszy ruch ? okaże się
mysle ze pocieszajace jest to ze grubasy objely emisje po wyzej 1.80 i do tej pory trzymaja to w portfelu wiec bardzo prawdopodobny jest powrot w okolice tego poziomu a nawet sporo powyzej bo przeciez oni tez chca zarobic nie po to zamrozili kase na z tego co pamietam chyba 2 lata bo tyle minelo od emisji zeby oddac po kosztach tak wiec trzymajmy sie badzmy cierpliwi a reszte sami za nas zrobia POZDRO