• DO LORGA Autor: ~1973 [77.115.222.*]
    I jak leci. Ja po nieudanej probie przebicia 1 zl na KKHerbal sprzedałem z zyskiem ale dzisiaj odkupiłem po 0,69 bo ewidentnie nastąpiło skupowanie i drugi atak od jutra może się zakonczyć na KKHerbal sukcesem. Ty trzymasz ,odkupiłeś ?
    Pozdrowionka
  • Re: DO LORGA Autor: ~a ten tam tego [77.115.222.*]
    http://www.dibre.pl/ui-pub/site/hyde_park/blogi/blogi_klientow?postId=835
  • Re: DO LORGA Autor: ~lorg [77.112.102.*]
    Witam! Ja KKH ustawiłem dla jaj po 0,96 PLN tak 30 gr wyżej niż kupiłem. No i poszło! Dziś dołożyłem 100 zł i mam 3 tys. akcji KKH!!! Dzięki Twojemu postowi bo pewnie nie zwróciłbym uwagi na tą spółkę. Tak na dobre to jestem zaangażowany w JHM. Jestem też na FLD którego nie sprzedałem tak jak Ty, ale myślę że czekanie będzie tu wynagrodzone. A jak IMX? Ja obserwuję Emperię ale jakoś nie mogę się zdecydować. Pozdrawiam
  • Re: DO LORGA Autor: ~1973 [77.114.81.*]
    Imx sprzedalem i czesciowo dokupilem jhm a reszta na kkherbal obecnie. Jutro fajna zabawa na kkherbal od nowa hahahaha
    Pozdrawiam
  • Re: DO LORGA Autor: ~1973 [77.115.23.*]
    To sobie od jutra zarobimy znow na kkherbal a zysk wpakujemy w jhm.
  • Re: DO LORGA Autor: ~Inwestorka II [37.31.26.*]
    to fajnie, tym razem mam, chociaż nie byłam "zaproszona"
    ps. coraz ciężej wyciągać kursy na nc.
  • Re: DO 1973 Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Ale fajna zabawa na tym KKH. No i ta adrenalinka. Trochę żałuję, że nie wziąłem tego więcej. Pozdrawiam
  • Re: DO LORGA Autor: ~Zenek [217.212.230.*]
    Ostatnimi czasy sporo spolek o kiepskiej kondycji bardzo podskoczylo zyski moga przeniesc sie na takie spolki jak chociazby Jhmdev,w kazdej chwili moze byc tu impuls do wzrostu dlatego ze hossa sie rozkreca
  • Re: DO LORGA Autor: ~1973 [46.169.0.*]
    No to lorgus zarobieni jestesmy.Ja pacnalem po 0,93 ale nie ryzykowalem duzo i odkupilem wiecej po 0,88.fajoska zabawa na tym kkherbal
  • Re: DO LORGA Autor: ~lorg [77.112.118.*]
    Witaj 1973! Ja ustawiłem się ciut za wysoko więc nie sprzedałem. Ale i tak fajna jazda. Szkoda że nasz JHM zapadł w zimowy sen. Ale myślę, że na wiosnę będxie pobudka! A może wcześniej. A co myślisz o takiej spółce jak ATM Grupa. Trochę się jej przyjrzałem i może warto by tam wejść? Pozdrawiam
  • Re: DO LORGA Autor: ~eigkisol [83.10.244.*]
    Miałem o to samo spytać tego samego gościa ;) też wczoraj się jej bacznie przyjrzałem. Wszystkie wskażniki i krzywe kroczące sygnalizują mocne kupuj. dodatkowo przełamaliśmy roczną linie trendu spadkowego na wykresie dziennym. Moim zdaniem super spółka. Mam teraz do Ciebie i 1973 pytanie. Nie mam kasy żeby kupić. Nasz JHM wyrażnie ustał. Rozmyślan nad tym żeby go sprzedać i kupić ATMGRUPA ? doradzcie proszę co o takim rozwiązaniu sądzicie ??
  • Re: DO LORGA Autor: ~KrzysieK87q [77.255.229.*]
    Widzę że zaczyna się to o czym pisałem w swojej analizie, zniecierpliwienie akcjonariatu które będzie przybierać na sile. I jak tu być optymistą?
  • Re: DO LORGA Autor: ~eigkisol [83.10.244.*]
    Dokładnie. Ja się zaczynam trochę niecierpliwić bo na innych spółkach można dobrze zarobić a u nas od miesiąca kurs oscyluje w tej samej granicy. Mam naprawde spory pakiet ze średnia 36 groszy. Jak tu ma się kisić tak do nie wiadomo kiedy to nie wiem czy nie lepiej sprzedać i kupić coś innego....
    Raport dopiero w marcu więc jest jeszcze kupa czasu żeby wejść spowrotem. Powiedz mi czy myślisz że kurs ruszy wcześniej do góry ?
  • Re: DO LORGA Autor: ~KrzysieK87q [77.255.229.*]
    Kurcze, sam mam spory pakiet i to drożnej kupowany niż ty!! Z tego co widzę to nie ma jakiś przesłanek do nagłego skoku kursu. Ale może się coś zdarzyć po drodze o czym my nie wiemy. Moim zdaniem te dwa miesiące to nie tak długo( zależy ile już trzymasz) jak poczekam. Nie ma co robić gwałtownych ruchów. Tak naprawdę sezon rocznych sprawozdań zacznie się w marcu więc będzie jeszcze okazja do kupna czegoś "pod raport"
  • Re: DO LORGA Autor: ~xxx [82.177.83.*]
    Ja uważam, że póki jest tanio to dokupić i cierpliwie poczekać. Sprzedać tą i kupić inną spółkę może tak się skończyć, że tam spadnie a tutaj ucieknie w górę.
    Takie jest moje myślenie.
    Każdy robi jak uważa.
  • Re: DO LORGA Autor: ~Klaudi [193.111.166.*]
    Ja trzymam zobaczcie jak ludzi ruchli na one2one
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.