witam,
pod wrażenie smutku zgryzoty rozpaczy i beznadziei jaka panuje na tym forum kupiłem akcji tej spółki za 20 000 pln średnio poniżej 60 gr. skoro emocje są tu tak dramatyczne to kto miał sprzedać to sprzedał .... licze na odbicie do 95 groszy i szybki zarobek...
tyle że przy 5,9 pewnie nastroje bardziej noworoczne tu były ... plany ... nadzieje .... perspektywy .... można było uznać atona jako spólkę poważną .... teraz to zwykły spekulacyjny śmieć ,,, kupić po 0,55 sprzedać po 0,95 jak sie plotka pojawi.... na w porywach 1,20 .... żadnych fundamentów czysta spekuła .... ale pieniądz jest pieniądz:)
.... spokojnie czekam na jakąś ploteczkę .... ( dla jasności w przypadku tej niewiarygodnej spólki w fakty nie wierze , ale miła ploteczyka ... żeby sie ludziska podjarajy .... czemu nie ... )
Jest tak nisko, że przy obecnej lub niższej cenie większość ma to gdzieś i olało zainteresowanie by handlować walorami atona.
Ja mam też troszkę akcji i w zdywersyfikowanym portfelu ujmuję te papiery jako stratę i mam w dupie sprzedaż. Trudno, niech sobie sami grają.
.... no i znowu śmieć spadł wiec znowu pora była odkupić .... kupic po 50 gr .... sprzedać po 75 gr.... żałosna ta spółka , ale para pln mozna przyciąc.... strategi jak miesiac temu .... żadnych fundamentów...
wypisujesz bzdury..wystarczy policzyc dzisiejszy obrot 20tys razy o,50 gr daje 10 tys duzo brakuje do tego co piszesz masz chciejstwo zarobic a to roznica od zarobienia..