• Odsetki od obligacji Autor: ~Samosia [46.112.108.*]
    A to oficjalny komunikat ze spólki:

Wypłata środków pieniężnych w trzecim okresie odsetkowym dla obligacji Digate S.A. serii A
    Zarząd Digate S.A. ("Emitent", "Spółka") informuje, iż w dniu 7 stycznia 2013 r. nastąpiła wypłata środków pieniężnych w trzecim okresie odsetkowym dla obligacji Digate S.A. serii A. (obligacje dwuletnie, oprocentowane na poziomie 14% rocznie).

Przydział obligacji Digate S.A. serii A została dokonany w dniu 4 kwietnia 2012 r. W ramach zrealizowanej emisji Obligacji zostało należycie objęte i opłacone 947 (słownie: dziewięćset czterdzieści siedem) sztuk Obligacji na okaziciela serii A o wartości nominalnej 1000,00 zł każda. Termin wykupu przypada na dzień 5 kwietnia 2014 r.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ,,Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"

Osoby reprezentujące spółkę:

Łukasz Kossakowski - Prezes Zarządu
  • Re: Odsetki od obligacji Autor: newconnect [77.252.115.*]
    Dostałem odsetki - Alor. Czyli wszystko zgodnie z planem. Kupujcie obligacje akcje spadną poniżej 10 gr...
  • Re: Odsetki od obligacji Autor: ~abc [87.207.97.*]
    bo ty tak chcesz?
  • Re: Odsetki od obligacji Autor: ~bbb [89.229.79.*]
    odsetki dostałem to dokupiłem trochę obligacji.
  • Re: Odsetki od obligacji Autor: newconnect [77.252.115.*]
    Tak kolego bo ja tak chcę. Widzisz co się dzieje.
  • Re: Odsetki od obligacji Autor: ~abc [87.207.97.*]
    Jak było po kilka groszy przed ostatnim dużym wzrostem też tak ostrzegałeś co nie zmienia faktu że na 10gr może spaść ale czy niżej...
  • Re: Odsetki od obligacji Autor: ~krezus [89.229.66.*]
    ja tam kupuje obligacje Digate 17 %, to pewny zysk.
  • Re: Odsetki od obligacji Autor: ~stary_wyga_42 [95.154.230.*]
    Schemat tu wcale nie różni się bardzo od schematu na zniesławionym Amber Gold, kilka razy wypłacą może jeszcze odsetki, ale w pewnym momencie wszystko walnie i tak akcjonariusze jak i obligatoriusze zostaną ze zdematerializowanym papierem toaletowym, którym się nawet nie będą mogli podetrzeć (bo jest zdematerializowany)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.