Przyznaję się. Moja prognoza się nie zralizowała. Ale myślę, że tym razem dobrze przewiduję, że nastąpi w najbliższym okresie wzrost. Uważam, że, jeżeli będzie on podobny do wcześniejszych, to sięgnie okolic 8-9 groszy. Piszcie, co myślicie.
Zastanawia mnie dlaczego dziś ktoś postawił zaporę na 6gr i trochę mniejsze na 8 i 9gr zaczął o 15,30 więc jest to jedna i ta sama osoba . Zobaczymy czy będzie zbierał w przyszłym tygodniu po 5gr . Na wzrosty jeszcze czas najpierw będzie musiał pozbierać ile się da na niższych poziomach a później z nie nacka kurs wystrzeli nawet do 30gr pod jakieś tam info .
TAK DZIAŁA SPEKUŁA !!!
w mojej opinii spóła będzie jeszcze się mielić na 5 gr, ale potencjał jest. w tej chwili mamy licząc nową emisję 60 mln akcji po 5 gr to daje mcap. 3 mln zł, w tej chwili jest prawie 6 mln zł Kapitałów Wałsnych, wierząc zarządowi że zrobi 1 mln zł zysku w 2013 i będzie prawie 7 mln kapitałow własnych, to wskaźniki są niezłe
C/Z p2013 = 3,33
C/WK p2013 = 0,42
C/WK teraz = 0,5
Więc przy tym co w spółce jest to 10 gr to będzie dobra cena, dodatkowo pewnie spółka będzie napewno robila kolejne inwestycje wieć te 20 gr wyglądają realnie
Jakie 60 mil akcji przeczytaj komunikaty
Jest 40 mil akcji o wartości nominalnej 10gr
Po re splicie 1 do 5, będzie 8mil o nominale 50gr i nowa emisja 2mil cena emisyjna 60 gr
Czyli docelowo 10 mil o nominale 50gr (proszę o korektę jak się mylę)
jeden problem po resplicie i nowej emisji ff to 800tys akcji czyli 8% trochę mało
jak by było 2 akcjonariuszy to ok, ale jest jeden będzie dążył do 25% ff
Mam nadzieję, że nie uwali kursu tylko zrobi to na miękko