WIŚNIA I JEGO TIM MAJĄ NAD NAMI KOLOSALNĄ PRZEWAGĘ. DOSKONALE WIEDZĄ ILE MAJA AKCJI ,ILE SŁUPY I ILE JESZCZE MA ULICA. WIEDZĄ ZA ILE DODRUKUJĄ NOWE I KIEDY . NIE DAJMY SIE OKRADAĆ.SPRAWDŻMY ICH ILE ONI MAJA AKCJI. WPISZCIE ILE POSIADACIE CZY FAKTYCZNIE TO MY MAMY WSZYSTKIE CZY TYLKO MALUTKA CZEŚC . TA WIEDZA MOŻE NAM DUZO UŚWIADOMIĆ , I PROSZĘ JAJOGŁOWYCH O NIEODPISYWANIE NA TEN POST . ZACZNĘ OD SIEBIE
100 K
Może i sam pomysł nie jest do końca beznadziejny, ale naprawdę sądzisz Inka, że ktoś Ci ujawni na forum swój rzeczywisty stan posiadania ?
Tylko cząstka powie prawdę, inni ściemnią, a jeszcze inni w ogóle nie będą chętni się przyznawac.
Poza tym sorry, ale nie wydaje mi się by cały akcjonariat czytał forum Bankiera;)))
Zresztą sama widzisz - nikt nie odpowiedział do tej pory...
Przepraszam wczoraj był piątek, po Polsku upiłem się :p Teraz wstałem, patrzę- jest procka to jest dobrze :) Co do stanu posiadania to ja nigdy nie przekraczam 4,99% :) Igr mam od ...cholery.
Kolejne spólki do wybicia
Atlabtis, dno na 12 gr śmiało można kupować, Regnon, jeszcze śmielej.
jak chcecie sprawdzić ile macie akcji bez oszukiwania to ustawcie się wszyscy na sprzedaż na przykład na 1,21 i wtedy będzie wiadomo jaką siłą dysponujecie ;) będzie to anonimowo i bez oszustw !!!
NIe dajcie się już nabierać....Oszustom stop !!!!! Jeśli macie za dużo kasy to zasponsorujcie np. sierocińce a nie sponsorujcie złodzieji i oszustów !!!!!
To ja mam propozycje. Spzedaj swoje akjce i kup sobie klawiature bez zacietego Caps Locka. BOTWOJEPOSTYSAKOMPLETNIENIECZYTELNEIPEWNIENIKTICHNIECZYTAJUZ. I proponuje mniej palic rozne substancje. Lepszy wzrok jest. Pozdrawiam