• SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~INKA [192.109.140.*]
    WIŚNIA I JEGO TIM MAJĄ NAD NAMI KOLOSALNĄ PRZEWAGĘ. DOSKONALE WIEDZĄ ILE MAJA AKCJI ,ILE SŁUPY I ILE JESZCZE MA ULICA. WIEDZĄ ZA ILE DODRUKUJĄ NOWE I KIEDY . NIE DAJMY SIE OKRADAĆ.SPRAWDŻMY ICH ILE ONI MAJA AKCJI. WPISZCIE ILE POSIADACIE CZY FAKTYCZNIE TO MY MAMY WSZYSTKIE CZY TYLKO MALUTKA CZEŚC . TA WIEDZA MOŻE NAM DUZO UŚWIADOMIĆ , I PROSZĘ JAJOGŁOWYCH O NIEODPISYWANIE NA TEN POST . ZACZNĘ OD SIEBIE
    100 K
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~procka [83.7.122.*]
    Może i sam pomysł nie jest do końca beznadziejny, ale naprawdę sądzisz Inka, że ktoś Ci ujawni na forum swój rzeczywisty stan posiadania ?
    Tylko cząstka powie prawdę, inni ściemnią, a jeszcze inni w ogóle nie będą chętni się przyznawac.
    Poza tym sorry, ale nie wydaje mi się by cały akcjonariat czytał forum Bankiera;)))

Zresztą sama widzisz - nikt nie odpowiedział do tej pory...

Pozdr.:)
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.142.*]
    Przepraszam wczoraj był piątek, po Polsku upiłem się :p Teraz wstałem, patrzę- jest procka to jest dobrze :) Co do stanu posiadania to ja nigdy nie przekraczam 4,99% :) Igr mam od ...cholery.

Kolejne spólki do wybicia

Atlabtis, dno na 12 gr śmiało można kupować, Regnon, jeszcze śmielej.

pzdr. panią prockę z buziaczkiem :-*
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~dziadek [195.26.74.*]
    Ja mam 2 mln z kawałkiem i więcej nie dobieram by nie podlegać obowiązkowi informacyjnemu. Pozdr.
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~nektary [77.114.21.*]
    idiotyzm do kwadratu
    to samo było na BBZ
    zobacz co z tego wyszło
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~ona 34 [164.127.36.*]
    jak chcecie sprawdzić ile macie akcji bez oszukiwania to ustawcie się wszyscy na sprzedaż na przykład na 1,21 i wtedy będzie wiadomo jaką siłą dysponujecie ;) będzie to anonimowo i bez oszustw !!!
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~CPH [188.181.88.*]
    A nie boisz sie ze ktos wam perelki zgarnie po 1.21
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    ona 34 ma racje to dobry pomysł.
    Chciałbym zobaczyc te 2 banki papiera co dziadek pisał.
    Dzieciaki mają fantazje
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~ddddaaaawwww [83.5.242.*]
    Po co wam to, jakie to ma znaczenie, zazdrość?
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~jajogłowy [87.205.161.*]
    NIe dajcie się już nabierać....Oszustom stop !!!!! Jeśli macie za dużo kasy to zasponsorujcie np. sierocińce a nie sponsorujcie złodzieji i oszustów !!!!!
  • Re: SPRAWDZMY ICH.... Autor: ~czarnazmlekiem [188.147.95.*]
    To ja mam propozycje. Spzedaj swoje akjce i kup sobie klawiature bez zacietego Caps Locka. BOTWOJEPOSTYSAKOMPLETNIENIECZYTELNEIPEWNIENIKTICHNIECZYTAJUZ. I proponuje mniej palic rozne substancje. Lepszy wzrok jest. Pozdrawiam
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.