wyjdę na conajmniej xx% zysku, postaram się zrobić xxx%
średnią będę miał poniżej 10 groni
to tak aby nie pluto na mnie , że ubrałem się,
nie polecam, ale uważam że warto
o kim piszesz o mnie??? jezeli o mnie to chłopie bardzo się mylisz z ta 60 gr !!! cały czas dobierałem a obecnie posiadam średnia 12 groszy w sumie 112.600 szt.Zyczyłbym tobie mieć taką srednia i taka ilość.A od gamoni nie wyzywaj bo nie wiadomo kto gorszy!!!!!!!!!
myśli o mnie, wyssali z palca głupoty, pierwsze zakupy robiłam po 24, ale zbyłam 28-32
wróciłam od 13 w dół, uśredniam w dół do 6 najwięcej, i spadnę na plus, mam tego raptem za parę koła:), smaczek, ale jest zabawa:)
a przeżywają , że mam w plecy
zlewa na maxa
nie ukrywam ,że wpisy robiłem ??? ale to co piszesz to sa totalne bzdury? chłopcze !!!
a co chodzi o zawieszeniu to widac ,że wiedzy to nie posiadasz !!!!!!!!!!!!!!!!
ten śmieć nie reguluje swoich zobowiązań, spalił się doszczętnie, dziś walne w sprawie dalszego istnienia tego ścierwa, dla wprawionego gracza widać że to podbitka
nie tylko ty wiesz -a na drugi raz to sie zastanów co piszesz o zawieszeniu w dniu dzisiejszym notowań!!!!!!!!!
Treść uchwał podjętych przez NWZ Spółki w dniu 15 stycznia 2013 r. oraz przerwa w obradach NWZ.
Zarząd Spółki Global Trade S.A. przekazuje w załączeniu treść uchwał podjętych przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie w dniu 15 stycznia 2013 r.
Jednocześnie Zarząd informuje, iż Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie postanowiło zarządzić przerwę w obradach Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia do dnia 21 stycznia 2013 r. do godziny 12:00 i kontynuować obrady w Warszawie na ul. Zagójskiej 7.
Podstawa prawna: § 4 ust. 2 pkt 6 i pkt 7 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
nganiał po 30 groni, wtedy ostrzegałam że to podpalenie i żeby uważać teraz cena jest atrakcyjna a skoro przerwa w walnym, tzn nie ma jedoznacznego stanowiska i jest szansa , że spółka będzie kontynuowała działalność, jeżeli ta hipoteza potwierdzi się jest szansa na 16-18 groni, a wówczas porządny zarobek,
nalezy być czujnym i nie być pazernym, wziąć swoją stopę zwrotu i nie czekac na maxy
ty jesteś naganiaczem na tym forum NR 1 >tworzyłeś strategię upadłości w dniu dzisiejszym 2 grosze?? uciekać,itd.???wiec człowieku nie masz wstydu ,że wogule sie tu jeszcze sie pokazujesz !!!
Historia znowu się powtarza,przerwa NWZ, czy to powtórka z grudnia gdzie przerwa w obradach dała szansę na ucieczkę głównych akcjonariuszy,kurs spadł z 32gr na 10
a czy to nie on głosował za przerwą? dziwne że pozwolił mniejszościowemu akcjonariuszowi autohit,
Stara zagrywka pod sypanie, przy 30gr było to samo, najpierw delikatnie, z ukrytego a potem na całość
Piszesz pierdoły, jak się mogło nie odbyć jak przyjęli 4 uchwały. Jednego się tylko boję, że nie przegłosują tej najważniejszej uchwały... Wtedy co? Zjazd na 3 gronie, potem zawieszenie notowań... :(
Do tego daleko.
Akcje będą notowane przez 3 miesiące od daty uprawomocnienia się wyroku o upadłości.
Więc najpierw wniosek, potem orzeczenie, potem 3 miesiące.
Ale jaki wniosek - upadłość likwidacyjna ? Nie ma czego likwidować przecież :))
Przyłączają się gracze, którzy nie znają sytuacji w spółce.
Inni liczą na pozytywne info z Walnego ( i takie będzie, bo to Walne to tylko formalność ).
Inna opcja : odkupuje Kerondi :))
Spółka o tym nie informuje, ale bardzo dużo się dzieje, a scenariusze zmieniają się.
Sprzedaż zostanie wznowiona w marcu, odszkodowania chyba nie będzie, całość produkcji przejmie AH.
Aha, wyniki, będą katastrofalne. Ale to oczywiste.