ze przepuscili rok 2012. ale spokox, papier zbierany i wsilnych rekach. Do konca roku sie wyjasni, to tylko cytat jednego czy drugiego naganiacza na kupno.
obstawiam co kwartał masówkę na forum pod niby przejęcia z finałem na koniec roku od września pod rzekome perspektywiczne biznesy... 1 zł... a dla większych fantastów może 10 zł...
I jak tam, zrelaksowałeś się w tej - jak Ty to mówisz - Polandii ?
Co do tarczy, to na mój gust i tak by mogli z niej skorzystac dopiero wtedy, jak połączenie stanie się faktem. A emisja częściowa, którą rzekomo chcieli zrobic jeszcze w starym roku, chyba by im takiego prawa i tak nie dawała.
Ale nie mam zamiaru ich bronic - rzeczywiście uprawiają delikatnie mówiąc żenadę..., w związku z czym albo z tego nic nie wyjdzie albo wręcz przeciwnie - i zostaniemy nagrodzeni jak wyśmiewany wielokrotnie Zbycho na Intakusie :)
procka, uważaj na intakusa i graj tam na krótko, widziałem znów pod koniec roku inwestycje intakusa... te tzw. aktywa z miesiąca na miesiąc tracą wartość, a działki wcale nie są atrakcyjnie usytuowane, do tego dodam, że są obciążone... obok jest wiele wykończonych osiedli w wyższym standardzie i dobrych cenach. Aktywa intakusa wymagają sporego dokapitalizowania, żeby dały zarabiać. Teraz odpowiedzcie sobie na pytanie, kto wrzuci pieniądze w niepewny interes z tymi aktywami... pozdrawlaju
P.S.
POLJADLO gotowe do startu... pod koniec 2012 mieliście okazję kupić za 18 gr... ja żałuję, że nie mogłem kupić więcej bo byłem daleko daleko... ech
Co do grania na krótko na Intakusie to tylko się zaśmieję :)
Ciekawe czy tak samo będą myśleli ci co sprzedali na 1 fix po 37 gr.
Rozumiem, że agent orange chce odkupić od procki.
chodziło mi o sprzedanie przy pierwszej podbitce... tak jak na IGR... a co do INTAKUSA nigdy tego nie mam zamiaru kupić, bo znam tę firmę zbyt dobrze :) i nie wiem czy zauważyłeś, pisałem do procki nie do ciebie.
mogę w ciemno założyć, że jak za tydzień, dwa tygodnie napiszę coś do kogoś, to odpowiedź dostanę po kilku minutach właśnie od ciebie... dyżurny pilnowaczu złotówki i odpałów na śmieciu :)
agent to pisz ze to spolka technologiczna z mozliwosciami itp.
A teraz moze nie na temat ale opisze co mnie spotkalo przy wyjezdzie z Polandii.
Historyjka opowiada o typowym polskim mysleniu i podejsciu do sprawy.
Koleje Mazowieckie- kurs centralny lotnisko. POciagi nie posiadaja kasownikow. Pociag rozpedzony zatrzymuje sie na koncu peronu. Pasazerowie sztuk 7 z walizkami biegna 200 m ( w tym ja) by zdazyc i wejsc. Wszyscy pakuja sie do ostatniego skladu wagonu. Kazdy pyta gdzie kasownik. Ja mowie i sugeruje ze konduktor chodzi i kasuje. Tak bylo ostatnio. PO 10 min. wyskakuje kilku konduktorow i prosza o bilety. Kazdy daje, a Oni bilety sa nie skasowane nalezy zaplacic mandat. Pytam sie gdzie mialem skasowac. Oni my siedzielismy na poczatku wagonu. Czyli ow konduktorzy oczekiwali ze grupa 7 osob bedzie z torbami przecisklac sie na poczatek kolejki by ow Krol kasownik kanar mogl mi skasowac. Coz kazdy dostal mandat 66 zeta. To takie Polskie zycze wszyskiego dobrego w nowym roku.
Prawo jest po mojej stronie, za brak kasownika w wagonach nie odpowiadam. jak bedzie trzeba to bede sie sadowal w imie zasad i bede dazuyl by 4 polkglowkow wywalaono z roboty.
Agent, dzięki za radę:)
Nie wiem jeszcze kiedy zakończę przgodę z Intakusem...
Przyznaję, że często mam nosa i kupuję w dobrym momencie, ale potem dużo gorzej wychodzi mi wyczucie momentu sprzedaży - przegapiam maximum, po czym szkoda mi sprzedawac bo myślę, że to chwilowa korekta, w efekcie jestem świadkiem osuwania się kursu i potem nieraz się kiszę na danej spółce.
Na Intakusie zapowiada się dłuższy wzrost, ale może się okazac, że znowu się mylę...
Jedno wiem na pewno, tzn. to, że decyzję podejmę sama:)
A Poljadło - no cóż, nie obserwowałam i nie wchodziłam do tej pory, nie jestem za bardzo w temacie - jeżeli udaje Ci się krążyc między 0,17 i 0,21 i zarabiac, to gratuluję:)
Na Igr znów dziś przeszło już ponad 700 tys akcji a za cholerę nie można pokonać do końca 19 gr a co dopiero 18, ciągle są zbierane, mi to bardzo dobrze wygląda. Rano straszenie popyt na 18-19 celowo się zmniejszył a faktyczny widzimy jaki jest.
Tez tak mysle, perelka silnie zbierana, juz niedlugo nowe aktywa, milionowe zyski odpisy podatkowe, kwiaty , bankiety, wywiady w TV, nagrody gazela polskiego biznesu czy Perla posliej przedsiebiorczosci. Wystarczy jeszcze troche cierpliwosci a wszystko sie ulozy.
To juz ostatni prosta. nizej niz 17 gr nie spadnie, gwarancja mojej cnoty