ehe - złodziejska spółka spadła ponad 100 procent, a wy leszcze i lemingi podniecacie się dzisiejszym wzrostem - lepiej dla was konia w ukryciu strzelić, a nie zabierać tu głos - leszcze
Nie porównuj mnie do Dyzia . Dziennie giełdzie poswięcam 8 godz.( to jest mój zawód ) bo mam 30 społek z NC i moę ci powiedzieć że 2 zł jest na tej spółce jak najbardziej możliwe ( nie koniecznie musi tyle być ) , ale widzę gigantyczny wzrost . Ta spółka i Inventi jest grana tym samym pieniądzem ( to spekulanci ) takie spółki lubię najbardziej . W przeszłości miałem ich trochę np Universal wzrózł 0 50 tyś procent , TUP o 45 tyś procent . Jaki będzie wzrost na tej spółce tego nie wiem , ale jestem przekonany że będzie imponujacy .
Korekta musiała wystapić , teraz odkupienie staje sie nie możliwe . To bardzo dobrze wróży kursowi . Według mnie potęcjalne zamkniecie to kurs 42--44 gr .
osobiście uważam że nikt nie będzie kupował bo ty przyznałeś się że masz dużo, więc jest ryzyko że zasypiesz, nikt nie będzie się szarpał
oczywiscie możesz obiecywać że oddasz po 2 zł ale wiadomo że wasze obietnice są gówno warte, tak jak larry pisał że 1 zł, uciekł po 35 gr a teraz ma -60% na kkh :))
Jezeli uwazasz ze 80 k to jest dużo , to nie mamy oczym mówić . Ja kupuję średnio terminowo . Według mnie teraz nastapi korekta około 2 miesiace na duzych spółkach ( nie koniecznie na spółkach z NC ) Co do wzrostu na tym papierze jestem przekonany , a o kursie 2zł pogadamy za pare miesięcy .