Pierwsza wersja nabycia smieciohuty ujrzała światło dzienne po negocjacjach browarnika i Bauera jako Eutis z Prezesem Bauerem od Kocurka, za zgodą Rady Nadzorczej pod kierownictwem Przewodniczacego Wandzla.
Druga wersja, po interwencji akcjonariusza Wandzla, narodziła się w wyniku renegocjacji wersji pierwszej. W renegocjacjach uczestniczyli browarnik i Bauer jako Eutis oraz Prezes Wandzel reprezentat akcjonariusza Wandzla, tego od kocurka.
A Rada Nadzorcza Kocurka to już teraz nic nie ma do gadania ?
Swoją drogą to część pytań SII nadal jest aktualna. Ciekaw jestem jakich odpowiedzi udzieli na nie Prezes Wandzel z V-ce Prezesem Bauerem. Tylko o konsultacji z akcjonariuszem Wandzlem niech nie zapomną, bo znowu bedzie chryja.
Wycofali się z przekazania akcji, po interwencji najwiekszego akcjonariusza czyli hehe, Wandzla. masz wszystko w ostatnich raportach. Swoja drogą to oni chyba mają nas za idiotów, produkując takie komunikaty. Cos mi sie widzi, że wystraszyli sie pytań SII. Mam nadzieję, że tym razem KNF zajmie sie sprawą, bo wygląda to coraz ciekawiej, od dołowania kursu zaczynając a na warunkach transakcji kończąc. No i przy okazji kto i na czyje polecenie zbierał akcje, itd. itp.
No bardzo przepraszam, mea culpa. Rada nadzorcza oczywiście warunki renegocjacji zaakceptowała. Za pierwszym razem tez zresztą wszystko zaakceptowała i taraz wszyscy juz wiedza do czego w kocurku służy RN.
Jestem dzis jeszcze sylwestrowy... Jutro odgadne o co chodzi ale mam wrazenie i nadzieje ze petla sq...rwy....synom bedzie wykonana na wymiar...a'la czupial haha
Tu nie o Święta chodzi. Po prostu biorą ich za jaja. Całkiem możliwe że już nie długo.... Towarzystwo wzajemnej adoracji ostro przegieło ostatnio. Teraz bedą próbować być poprawni. Ciekawe czy się przy tym nie pokłucą...
chhhui z nimi....my.... Towarzysze z forum przejmiemy ten bunkier przy Minskiej... I zbudujemy te hute!!! :-) ale wczesniej zrobimy...emisje... swiezutkich smieciowych kolorowych akcyjek :-)
Teraz powinna byc pompka w drugą stronę. Zauwaz, że nawet Wandzelpo miesiącu przypomniał sobie, że te 1,10 pln odbiegało nieco od wk. bystry gość, no nie ? Ale żeby nie było za wesoło, to do obliczania wk trzeba brać oczywiście całą ilość akcji, bo w razie czego spuszczą je momentalnie w zaprzyjaźnione ręce.
Po drugie, Wandzel pokazał ile te akcje są dla niego warte 1,10 pln i ani grosza więcej.
Na tym zamieszaniu masz szansę się nieco odkuć. Powodzenia.
Browar to oddam na WOŚP....chce do kwatery glownej... minska to istny wilczy szaniec....
Niewiadomo co tam wogole sie dzieje :-) W jednym z pomieszczen stoi najnowoczesniejsza drukarka ;-)
Po przeczytaniu "lektury" wywnioskowałem, że Wandzelek to poprostu zwykły dupek...
Te komunikaty chyba pisał na kolanie w sylwestra z pełnymi gaciami haha
Komunikaty to kpina !!!!
Na walnym bedzie tak...
Wandzel do SII: TO NIE JA, TO WSZYSTKO ON !!!! haha ten tajemniczy "on" to oczywiscie Bajerka
To musi teraz ruszyc - jak nie teraz to nigdy i nie pisze wcale o kursie akcji tylko o rzetelnej pełnej kontroli tego parafunduszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Akcjonariuszy - tych co jeszcze nie zmienili zdania na temat wspaniałych planów zarządu BLi również :-)