podbili kurs prezesik dal nadzieje ze beda dalsze wzrosty leszczyna sie dosiada do pociagu a oni wysiadaja i wywalaja hehe a za chwile sie okarze ze swissmed to jeszcze nie ta liga na konsolidacje hehe i leszczyna znowu wydymana z akcjami w kieszenie bo nie dadza rady sprzedac jak wroca spowrotem standardowe obroty na swissmwdzie typu 10 tys dziennie heheh gratulacje gratulacje ....
Akurat prezes ma ponad milion papierów kupionych po 1 zł i trzeba przyznać, że nie wyskakuje z nich w odróżnieniu od jakiegoś gościa z RN, co się wysypał jak było powyżej 1 zł.
przypominam ze sa jeszcze wsrod nas tacy ktorzy objeli emisje po 1.8 o ile dobrze pamietam watpie ze oni wszyscy sie pozbyli akcji moze czesc z nich popuscila i sie wysypala ale nie wszyscy a smiem sadzic ze znaczna mniejszosc w zwiazku z tym trzymaja w celu zarobienia choc kilku % w zwiaqzku z powyzszym ja proponuje zakupic stoperan i trzymac cierpliwosc mysle ze sie nam oplaci ..... ale to tylko moje przemyslenia POZDRO DLA WYTRWALYCH
Emisję po 1,86 objęły grube ryby (9mln papierów dla 9 -ciu podmiotów) - te raczej się nie wysypały. Kiedyś Prokom Investment objął emisję chyba po 4 zł .
miejmy nadzieje ze do tej pory te akcje trzymaja i to oni podciagna kurs do odpowiednich dla nich poziomow puki co moze jeszcze jedna sesja bedzie wzrostowa aczkolwiek w to watpie i pozniej zjazd byle nie nizej niz 0.59-0.60 jesli od tego poziomu sie odbijemy i stopniowo po 2-3% pojdziemy w gore to bedzie zdrowo dla kursu bardziej spekulacyjnych wzrostow spodziewam sie po wyzej poziomu 1 zl
parę lat temu kupiłem akcje swismedu po 60groszy ,3000sztuk ,zaczeły rosnąć do 80groszy .Na forum wszyscy krzyczeli uciekać bo to podbitka ,ja zostałem .Akcje doszły do 2,58 i wtedy zaczęły zjeżdzać .sprzedałem po 2,35 . Teraz też kupiłem spory pakiecik uprzedajądz wasze opinie nikogo nie namawiam do zakupu .To są wasze ciężko zarobione pieniądze i wasze decyzje.
wywalaja spore pakiety a na koniec podnosza kurs kilkoma akcjami zeby wygladalo jak by nic sie nie dzialo a tak naprawde sypia sypia cis czuje ze nie dlugo wracamy na minima a moze nawet przebijemy te poziomy .....
tutaj akumulacja papiera trwa od kilkunastu miesięcy. Ktos bedzie chciał ruszyć kurs to zrobi grubo ponad 2 zł. Zalezy na co nastawi się psyche inwestorów. Ubzdurzą sobie prywatną służbe zdrowia to zaczną ja pompować
jak dla ciebie to nie sa pakiety to przypomnij sobie jakie obroty mial swissmed 2-3 miesiace temu wtedy dzisiejsze obroty to byl kosmos - kolego wg mnie sypia ale kto ma racje zobaczymy w niedlugim czasie z pewnoscia 0.59-0.60 tym razem nie obronimy
Mówisz że sypią ,a czy chłopie nie widzisz ,że utrzymują opór kilka dni znajdujący się na 59 groszy ,jak masz akcje to zachęcam sprzedaj ,a nie tylko gadasz.SMIAŁO jak masz to żucaj swój super pakiet to wtedy zdołujesz cenę
podam cztery powody dla których swismed będzie rósł
1pokonał silną granicę oporu 59 groszy
2kurs zachowuje się lepiej niż konkurencja
3duzi akcjonariusze kupowali dużo wyżej i raporty pokazują ze te akcje mają
4 po hossie dużych spółek jest zmiana na mniejsze ,ale niektóre firmy już osiągają swoje historyczne maksima,a swismed jest prawie na minimum i dodam z doświadczenia że to ulubiona spólka spekuły która w hossie podnosi kurs swismedu wysoko ,takie są dane historyczne. Jak przebijemy 89 groszy to będzie wysoko