Pewnie Aleksander i jego grupa jeszcze nie wrócili z nart z Kurweszel albo innego ekskluzywnego curortu :-) Ale jak widać i bez nich intraday 3-ka pękła.
Chyba ds ma rację, wszystko wskazuje na duży spadek. Może nawet na 1,5 - to juz będzie promocja ;-) Każdy liczył na wzrosty po zmianie notowań a tutaj zaskoczenie.
a ty nadal tam się kisisz? chyba nie możesz sprzedać co? tyle nachapałeś że teraz nikt nie chce kupować :D no faktycznie... chodź do nas lepiej bo u nas korekta się skończyła i właśnie mamy tko na 75 % :)
A ja przewidywałem, że tak właśnie będzie i się sprawdziło. Na jednolitych ciężko było sprzedać to teraz wystawiają. Dobrze, że niskie obroty. Trochę żałuje że po 3 zł nie sprzedałem. Teraz bym dokupił.
Właśnie nie widziałem bo zacząłem śledzić o 9.30. Może masz racje. Mówie tylko, że kilka razy można było już sprzedać w okolicach 3 zł i znowu taniej kupić. A siły obecnie brak na przebicie 3 zł. A akcji na pewno nie mam tyle co ty.
prędzej tutaj będzie 40 gr a nie 40 zł. ;-)
A gdzie iluminat Olek i jego giermek 123 ? Zapili się w Sylwka? Z powodu braku funduszy 123 przepił to co mu zostało z ARI. W sumie, po takiej ilości nie powinien być mocno wystawiony :-)
jurek, idź pocieszać ludzi na DASE bo są załamani. Przy okazji sam siebie tam pocieszysz. Pisz sobie, że już niedługo 90 gr i w końcu wyjdziesz na zero z tego syfa :-)
spisuj sobie swoje wypowiedzi bo już się plączesz w zeznaniach. :-)
Niedawno twierdziłeś, że po 30 gr. Ci zaś, którzy cię obserwują wiedzą na 100% że było to 90 gr.
niestety jak ja zaczalem kupowc to jeszcze takiego kursu nie bylo ale zapewniam Was ze bedzie.... kazdy sam podejmuje decyzje inwestycyjne nie zachecam do kupowania DASE ale jak ktos ma to kupie wszystko po .35zl