Korzystając z natchnienia noworocznego kaca chciałbym szanownym forumowiczom, a jednocześnie przyszłym milionerom z Hurtimexu poddać pytanie do rozważenia: czy przypadkiem umorzenie miliona zł długu ma związek z powtarzającym się zwrotem w raportach kwartalnych o poszukiwaniu inwestorów. W ostatnim raporcie też było zawarte takie określenie i to już przecież po oficjalnym nawiązaniu współpracy z Kanzem. Były tutaj takie sugestie, że obejmie on pakiecik akcji Hurtka, ale jak dotąd do tego nie doszło. Więc może Chińczycy? Trochę się zdziwiłem, że nie podano nazwy tej firmy. Z jednej strony w takich sytuacjach afiszowanie się z umarzaniem długu kontrahentom nie jest wskazane, ale może jest w tym drugie dno pod tytułem wchodzimy do akcjonariatu. Bliska współpraca z Kanzem czyni takie dywagacje mniej prawdopodobnymi, ale co o tym sądzicie?
Tymczasem to sami sobie przewalili -widać po ilości akcji ,czysta kombinacja i to 500 po 31 to moje tak na poważnie .Nie ma zainteresowania arkusz K pusty S sztuczny czyli PAS
zbijmy ta cenę na 1grosz .............albo wycofajmy sprzedaż.......... od 1 grosza będzie aż do wiosny zielono............ nie będzie sytuacji śmiesznego i sztucznego bawienia sie kursem................... A tak w ogóle ciekawe czy właściciele wiedza jaki mają obecny kurs...........bo żadnej zachęty nie ma dla nowych........
15 lutego raport, najwyraźniej jeszcze lepszy niż poprzedni, więc całkiem możliwe, że to już ostatnie odsłony tej zabawy. I tego się trzymajmy i nie dajmy sobie wmawiać czegoś innego:-)))
spokojnie, 15 lutego raport, zapewne na plusie. myślę, że może zainicjować zmiany i to na lepsze. Jak na razie spólka rozwija się we właściwym kierunku i najwyraźniej rządzona jest przez rozsądnych ludzi, co na NC częste nie jest. Więc poczekajmy jeszcze trochę, będą pozytywne wyniki, to i zainteresowanie się pojawi.