Radze kolezenstwu zwrocic uwage na spolke z nc kkherbal ,nastapilo tam silne wyprzedanie a macd w piatek wygenerowal sygnal kupna. Panika zwiazana byla z wygasajacym lock upem, ja osobiscie czekalem na ten czas koncowki piatkowej sesji wiedzac ze psychologia mas tak dziala, sadze tez ze w srode z rana jeszcze okazja moze byc a potem silne odreagowanie. Zalecam oczywiscie zagranie stosunkowa mala kwota, choc zysk moze byc kilkudziesiecioprocentowy. Spolka mala ale ciekawa i rozwojowa na koniec roku zysk ma przekroczyc 100 tys po 3 kwartalach bylo niespelna 60 tys.Spolka na razie dynamicznie sie rozwija.
Od grudnia wprowadzaja nowe specyfiki na ktore maja wylacznosc wiec 2013 ma byc jeszcze lepszy, a akcji jest stosunkowo malutko.zwracam wam uwage bo jest spora szansa na potezne odreagowanie-ewentualne zyski zainwestujcie pozniej w nasz jhm
Pozdrawiam
Nie neguje tego co piszesz ale na kkherbal gra rozpoczyna sie juz teraz od srody-dlatego o tym pisalem/nie wmawiam tez zeby inwestowac na max bo ja rynek nc traktuje rozrywkowo
jak pokerka ze znajomymi. Jesli pojawia sie cudo do grania to trzeba jednak wspomniec.
Zabawa z adrenalinka musi tez byc-dobrze dziala na krazenie i pluca.
może głupie pytania, ale
czy nasz jhm jeszcze spadnie? bo chcę dokupić
zastanawiam sie czy juz czy jeszcze poczekać
czy trend sie zmienił czy dalej jestesmy na wzrostowym?
Co ci mam powiedziec-ja tu przyszlosciowo wierze w ceny powyzej 1 zl i na kolejnym spadku dokupowalem po 33 gr. Przesilenie w branzy mielismy latem i od tego czasu zwiekszam zaangazowanie. Watpliwa jest panika z okresu letniego choc ja lubie wykorzystywac takie okazje ale wylacznie na spolkach nie zagrozonych bankructwem-na gieldzie wszystko jednak mozliwe choc ryzyko mozna minimalizowac w duzym stopniu.ja poluje na skrajne niedowartosciowania i to wszystko.
Jak na razie to coś nie bardzo z tym KKH trafiłeś. Przypomina mi to trochę GTR. A tak wogóle to rynek NC zaczyna odstraszać coraz większą grupę osób. A nasz JHM, mimo pozytywnych informacji, stoi jak zaklęty. Pozdrawiam
W piątek kupiłem 1700 KKH po 0.8 dzisiaj dobrałem po 0,51 mam nieco ponad 3 tys .
Jak spadnie jutro dokupię do równych 5 tys akcji. W końcu solidne odreagowanie przyjdzie
To są kwoty zabawowe ( i takie sugeruję na rynku NC )
Nie martw sie -okazje zawsze sa.Na kkherbal mimo odbicia to i tak nic do tego co spadlo a odreagowanie w optymistycznej wersji pod 2 zl z tym ze trzeba obserwowac czujnie zachowanie kursu.
Oczywiście że będzie-tyle tylko że JHM jest innym typem spółki(dla inwestorów o mniejszej potrzebie adrenaliny i tu bezpieczniej możesz włożyć większą kase . Tak ja sądzę, a dodatkowo za mniejsze kwoty grywam na ostrych spółkach(ale staram sie z wyczuciem)
Przypomina to wakacyjną konsolę w strefie 21-25 gr. Obstawiam jednak wybicie górą najpóżniej do wyników 4 kwartału które będą ostatecznym potwierdzeniem dobrej kondycji finansowej spółki. Zwracam uwagę że wsród spółek typowanych w trójce do najwyższych wzrostów w 2013 jest 2 deweloperów(JHM pominięty bo anale zajmują się troszkę większymi a niesłusznie - bo JHM jest dodatkowo zaangażowany w typową komercję)
Jednak jeśli one ruszą to cała branża zyska na wartości.Cierpliwośc tu popłaci.