• co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [77.114.120.*]
    Radze kolezenstwu zwrocic uwage na spolke z nc kkherbal ,nastapilo tam silne wyprzedanie a macd w piatek wygenerowal sygnal kupna. Panika zwiazana byla z wygasajacym lock upem, ja osobiscie czekalem na ten czas koncowki piatkowej sesji wiedzac ze psychologia mas tak dziala, sadze tez ze w srode z rana jeszcze okazja moze byc a potem silne odreagowanie. Zalecam oczywiscie zagranie stosunkowa mala kwota, choc zysk moze byc kilkudziesiecioprocentowy. Spolka mala ale ciekawa i rozwojowa na koniec roku zysk ma przekroczyc 100 tys po 3 kwartalach bylo niespelna 60 tys.Spolka na razie dynamicznie sie rozwija.
    Od grudnia wprowadzaja nowe specyfiki na ktore maja wylacznosc wiec 2013 ma byc jeszcze lepszy, a akcji jest stosunkowo malutko.zwracam wam uwage bo jest spora szansa na potezne odreagowanie-ewentualne zyski zainwestujcie pozniej w nasz jhm
    Pozdrawiam
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~huuy [93.175.84.*]
    se na MTC popatrz - kapitalizacja to 10% leasingu zwrotnego
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [77.114.3.*]
    Nie neguje tego co piszesz ale na kkherbal gra rozpoczyna sie juz teraz od srody-dlatego o tym pisalem/nie wmawiam tez zeby inwestowac na max bo ja rynek nc traktuje rozrywkowo
    jak pokerka ze znajomymi. Jesli pojawia sie cudo do grania to trzeba jednak wspomniec.
    Zabawa z adrenalinka musi tez byc-dobrze dziala na krazenie i pluca.
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~do 1973 [82.177.83.*]
    może głupie pytania, ale
    czy nasz jhm jeszcze spadnie? bo chcę dokupić
    zastanawiam sie czy juz czy jeszcze poczekać
    czy trend sie zmienił czy dalej jestesmy na wzrostowym?
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [77.114.3.*]
    Co ci mam powiedziec-ja tu przyszlosciowo wierze w ceny powyzej 1 zl i na kolejnym spadku dokupowalem po 33 gr. Przesilenie w branzy mielismy latem i od tego czasu zwiekszam zaangazowanie. Watpliwa jest panika z okresu letniego choc ja lubie wykorzystywac takie okazje ale wylacznie na spolkach nie zagrozonych bankructwem-na gieldzie wszystko jednak mozliwe choc ryzyko mozna minimalizowac w duzym stopniu.ja poluje na skrajne niedowartosciowania i to wszystko.
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Jak na razie to coś nie bardzo z tym KKH trafiłeś. Przypomina mi to trochę GTR. A tak wogóle to rynek NC zaczyna odstraszać coraz większą grupę osób. A nasz JHM, mimo pozytywnych informacji, stoi jak zaklęty. Pozdrawiam
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [46.76.9.*]
    W piątek kupiłem 1700 KKH po 0.8 dzisiaj dobrałem po 0,51 mam nieco ponad 3 tys .
    Jak spadnie jutro dokupię do równych 5 tys akcji. W końcu solidne odreagowanie przyjdzie
    To są kwoty zabawowe ( i takie sugeruję na rynku NC )
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [95.40.52.*]
    Widzialem ze zaczyna sie dziac wiec dobralem po 0,54 i mam 5000 tego papierka ze srednia 0,65. Mozna bylo lepiej no coz. A ty lorg skusiles sie.
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Kupiłem wczoraj 2 tys. ze średnią 0,56 PLN. Tak dla sportu. No i proszę jaja jak berety!!!
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [95.40.52.*]
    No i gratulacje
    Pozdrawiam
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [95.40.1.*]
    A czy ktoś z kolegów łyknął też KKHERBAL ?(wczoraj/dzis)
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~Inwestorka II [37.31.181.*]
    gratuluje wyczucia i zarobku, ten post zwrócił moją uwagę na społkę, niestety nie zdążyłam, przegapiłam okazję aczkolwiek przyglądałam się.
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [77.115.69.*]
    Nie martw sie -okazje zawsze sa.Na kkherbal mimo odbicia to i tak nic do tego co spadlo a odreagowanie w optymistycznej wersji pod 2 zl z tym ze trzeba obserwowac czujnie zachowanie kursu.
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~KrzysieK87q [213.146.39.*]
    Kurcze ~1973 dobry jesteś!! ale wytypowałeś z tym KKHERBAL masakra masz nos. Mam nadzieje że z JHM też tak będzie!
  • Re: co warto za mala kwote.... Autor: ~1973 [95.40.1.*]
    Oczywiście że będzie-tyle tylko że JHM jest innym typem spółki(dla inwestorów o mniejszej potrzebie adrenaliny i tu bezpieczniej możesz włożyć większą kase . Tak ja sądzę, a dodatkowo za mniejsze kwoty grywam na ostrych spółkach(ale staram sie z wyczuciem)
  • Re: co warto za mala kwote.... do 1973 Autor: ~klaudi [46.205.97.*]
    Jak myślisz dlaczego tak się kisi i kiedy to ruszy
  • Re: co warto za mala kwote.... do 1973 Autor: ~1973 [95.40.1.*]
    Przypomina to wakacyjną konsolę w strefie 21-25 gr. Obstawiam jednak wybicie górą najpóżniej do wyników 4 kwartału które będą ostatecznym potwierdzeniem dobrej kondycji finansowej spółki. Zwracam uwagę że wsród spółek typowanych w trójce do najwyższych wzrostów w 2013 jest 2 deweloperów(JHM pominięty bo anale zajmują się troszkę większymi a niesłusznie - bo JHM jest dodatkowo zaangażowany w typową komercję)
    Jednak jeśli one ruszą to cała branża zyska na wartości.Cierpliwośc tu popłaci.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.