• Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~Gerg [77.113.218.*]
    Wychodzi na to, że gra w im gorzej, tym lepiej, jest grą wewnątrz władz spółki.
    Jedynymi przegranymi okazali sie oczywiście akcjonariusze, którzy sprzedali akcje tym,, którzy zrealizowali plan odbicia spółki. Czas pokaże, czy to próba uzdrowienia spółki, czy próba przejęcia władzy w celu uniknięcia odpowiedzialności za okres 2011-2012.
    No cóż, brak skwitowania byłby poważnym problemem.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ATONHT-Oswiadczenie-akcjonariusza-o-ograniczeniu-sprzedazy-akcji-Spolki-lock-up-2710299.html

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ATONHT-Oswiadczenie-akcjonariusza-o-ograniczeniu-sprzedazy-akcji-Spolki-lock-up-2710300.html

Wkrótce Walne na ktorym nie będzie nowej wiedzy o stanie posiadania akcjio. Słupy maja tyle, ze lock upy nic nie zmienią, a tyle ile jest w lock-upach i tak przegłosuje każda uchwałe, chyba że ktoś się wkur...i tym razem dotrzyma słowa.
    Gerg
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~yyy [95.49.246.*]
    jak patrzec na statut to rady nadzorczej teraz nie ma , czyli zarzad moze sobie robic co chce , rb i rp sobie poszli by nie byc oskarzonym za dzialalnosc na szkode,
    jakie wza ? te gnojki nawet tego nie zwolaja , bo teraz jest im dobrze
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~Duży [91.192.88.*]
    WZA ?
    Akcjonariusze a jest ich paru o dużej sile rażenia...
    Miłych snów rodacy
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~xyz [178.36.163.*]
    Jak się widzi te informacje to aż się ciśnie na usta "grają wami że hej"
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~maly miki [93.175.68.*]
    Zastanawiam się jak będzie wyglądała alternatywa do obecnego układu.
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Tu jest kilka układow, i kilka możliwych scenariuszy. Więc jedyną realną alternatywą jest solidna i powtarzalna sprzedaz. Wtedy naprawdę przestanie nas obchodzić to, kto tam rządzi. Bo sprzedaż i wpływy na konto będą wystarczającą rekomendacją za Zarządem i RN.
    Gerg
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~maly miki [93.175.68.*]
    Tylko teraz wygląda, że brak sprzedaży jest na rękę obecnemu układowi. No bo nie potrafię zrozumieć jak tak długo można prowadzić firmę, która sprzedaje tylko nowe emisje. No chyba, że ta technologia to naprawdę shit ;) ...
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~Baton [83.21.74.*]
    Ta technologia, to nawet może jest rewelacyjna, ale wygląda na to, że nie może się przebić nie tylko w Polsce ale i na świecie. W internecie mozna znaleźć kilka stron z podobnymi ofertami innych firm np. z USA:
    http://www.envirowave.com/
    http://www.burchbiowave.com/sections/links/urbana_news.htm
    http://www.ecosteryl.net/eng/index.php
    ale mam wrażenie, że rynek jeszcze do tego typu produktów nie nabrał przekonania, nie dojrzał. Przypuszczam, że bez kosztownej promocji, reklamy i lobbowania w gremiach politycznych (w skali europejskiej, czy nawet globalnej) mikrofalowe techniki utylizacji odpadów jeszcze długo nie będą w stanie konkurować z tradycyjną techniką ich spalania (czy zakopywania). A jak już wreszcie okaże się, że mikrofale są cacy, a spalanie be, to sprawy weźmie w swoje ręce jakiś duży koncern, ktory co najwyżej kupi od Parosy i jemu podobnych patenty i opanuje rynek. Kilka lat żylem złudzeniami, że Aton rozwinie skrzydła, teraz szczerze w to wątpię. Nawiasem mówiąc, kwalifikuję się na członka Klubu Idiotów Aton HT.
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~PIOTR [89.71.174.*]
    Tak się zastanawiam nad kupnem 40 kilo akcji.
    Tylko mam dylemat czy warto kupić czy nie kupować
    Cena wydaje się atrakcyjna do kupna .
    Dzisiaj jak by były notowania to bym kupił
    bo jeszcze jestem nawalony po wczorajszym
    Nie wiem jak wytrzeźwieję czy kupię.
    Chyba że do tej pory nie wytrzeźwieję, bo trzeba się odstresować od tego wszystkiego.
    Warto kupić czy nie kupić o to jest pytanie ???
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~miś przekliniak [83.27.116.*]
    Co nie zrobisz i tak źle zrobisz he

Jak kupisz akcje to od razu się zapisz do klubu Idiotów Atona zostały jeszcze wolne karnety a jak jak nie kupisz a Aton wzrośnie to sobie włosy powyrywasz że przegapiłeś szanse o ile je jeszcze masz na głowie hehe.
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~Pan [37.108.192.*]
    Jak widac firma bankrutem nie jest.
    A po naganiac musza, taki job.
    Nizej niz 47 juz nie bedzie.
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~PIOTR [89.71.174.*]
    Dzięki za podpowiedź wiem że piszę z błędami ( mam nadzieję że tylko dzisiaj ) raz kozie śmierć teraz właśnie jestem najeb .........bany ale mimo wszystko dokupię a co do klubu dawno należę do tego klubu podpisałem i wysłałem list do ( odpowiednich władz ) i gówno to dało . ale jak wytrzeźwieję nie wiem czy do kupię ,nie mylcie mnie z PIOTR a piotrkem on ma większą wiedzę o spółce jak ja Pozdrawiam PIOTR
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~miś przekliniak [83.27.116.*]
    Sam dokupiłem worek akcji za 0,5 zobaczymy czy trafiłem.

Nie będę przeklinał bo to temat Gerga a on nie lubi tego.
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~mis 12 [5.184.71.*]
    kupujac dzis akcje to po mojemu ogromne ryzyko , ale z duzego ryzyka jak zawsze moze byc duzy zysk .
    wlasciwie to chcialem napisac , ze to pieniadze w bloto wyrzucone , ale kazdy ma swoja strategie
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~old griffin [95.215.232.*]
    Z dwojga złego to lepiej po 0,5 niż np. po 2,0 ;P
  • Re: Nowe lock-upy do czerwca i grudnia 2013 Autor: ~old griffin [95.215.232.*]
    A tak z innej beczki to z kresek wygląda ciekawie, o ile nie zleci poniżej 0,47.
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.