Nie kazdy jest takim golodu..cem jak TY. Wczoraj poszlo 45tys akcji to jest 24% FF.
Ciekawe ile leszcze maja tego towaru do oddania ze strata :-)
Poczekam. Mam duuuuuuuuuuuuuzo czasu.
Majster " po co Ty dwulicowcu wogole tu przychodzisz,oznajmiles wszystkim i oplules MGM spolke, powiedziales oficjalnie ze przechodzisz na Opnnet i co tam Cie przegonili, my tu falszywcow dorawcow takich jak Ty nie potrzebujemy" do budy .
Dlatego warto sie pośmiac z co poniektórych haha np z Ciebie bo mi zal jest Twej osoby :D Miałem wam pisać żebyscie pakowali w AQUAPOZ sam sie zapakowalem pod korek przy cenie 5,80 ale nie będe nic pisal bo jestem dwulicowiec jak to mowisz
spokojnie panowie
magnat wiec jesteś bogatym inwestorem))
tyle tylko, że w takie spółki to raczej sie powinno wchodzić bardzo ostrożnie, no chyba że wiesz więcej niż inni
jeśli jednak nie to nie wiesz co zmalują ci na kolejnej sesji
zgadzam się wszyscy co to kupili są w plecy, kolejna sesja na max minusach więc można liczyć na to że jeśli ktoś to upycha to zrobi jazdę do góry by mgł to robić dalej...
ale czy już od tego poziomu to nie wiesz...no chyba że wiesz
pozdrawiam
A co nie jestes dwulicowy czlowiek, A na AQUAPOZ tez Cie wygonili, ze przychodzisz na MGM NAGANIAC" i chwalic sie ze kupiles pod korek, a kogo to obchodzi,ci co sie chwala to sa przewaznie golodupcami,i plotkarzami ,slyszales Ty kiedys zeby powazny inwestor publicznie sie chwalil,roznica jest taka, Ty pakujesz pod korek, a ja leje pod korek ropa,i w niedziele nad ranem ruszamy na narty kierunek ALPY i zostajemy w poniedzialek na SYLWESTRA i tez tankujemy pod korek ale SLIWOWICZKE, aTy jak napisales ze bedzie odpal na MGM W PONIEDZIALEK, CHYBA U CIEBIE W PEEEWNICY. jak ja masz.
No to zastanawiaj sie dalej, ale zebys nie zalowal, jak nie kupisz na dolku. Ta firma istnieje juz 11 lat. Wiekszosc firm na NC powstala wczoraj. Jak widac nie zalezy im na kasie z NC, bo emisja byla tylko 190 tys + 110 tys dla RUNICOM CAPITAL. Lock-upy sa na 1 rok. Zysk za 2012 ok. 500 tys.
no dobra, leszcz poczytał i sie grzecznie pyta?
KTO SYPIE? jesli taki mały ff, jesli spółka to skarb, to KTO SYPIE?
I DLACZEGO?
ja biedy gołodupiec ubrany tylko w pampersy nie wiem co się wydarzy w nowym roku, ale magnaci widać wiedzą i się nie boją
podziwiam
zeby bylo jasne - ja nie twierdze ze to nie odbije ale
czy wy jestescie slepi czy ja?
przeciez to nie sypie leszcz, skad by sie go tutaj tyle wzieło zeby sypac z taka strata do 1zl i to przy takim ff
to nie ulica sypie, to ulicy sypią-nie widzicie tego?
oby juz nizej nie zjechali