No to po świętach zapowiada się ciekawie, RB miętowy cwaniaczek który już wcześniej zarobił no i Pan dr. pewnie stara gwardia przeniesie się do PROMIS-u a aton zostanie bez licencji bez niczego spółka wydmuszka z Panią hi hi
A potrafisz powiedzieć w jaki sposób aton ma zostać bez bliżej niekreślonej licencji (chodzi chyba o patenty?), czy też też bez bliżej nieokreślonego nikogo w związku ze złożeniem rezygnacji przez Barczyka i Parosę? I jak spółka ma zostać w związku z tym wydmuszką?
Chyba nikt z was nie myśli, że zrzekli się funkcji w RN, żeby walić papierem w rynek???? Nikt nie wywali 3 milionów akcji, nie zwalając kursu do JEDNEGO GROSZA.
Dnia 2012-12-25 o godz. 18:19 ~maly miki napisał(a):
Przyczyna złożenia rezygnacji
> jest INNA.
na przykład jaka?
bo ja nie rozumiem dlaczego główny akcjonariusz nie chce kontrolować Zarządu
od pewnego czasu trwa masowa ucieczka z akcji i organów nadzorczych, nie ma co się doszukiwać spisków, to koniec tej spółki, zresztą co ona osiągnęła w swojej kilkuletniej historii - NIC !!!
Nie wiem jaka jest przyczyna, nie chcę spekulować, ale jeśli myślisz, że oni wychodzą z RN, żeby walić papierem w rynek to jak myślisz ile są w stanie sprzedać z tych jakichś 3 milionów akcji sprzedać je po obecnej cenie????
RB nie musi być w RN, żeby kontrolować zarząd, bo to jego ludzie, z którymi pracował od lat.
jednak szukasz dziwacznych teorii
ja przez lata bycia na giełdzie nauczyłem się jednego:
jeżeli są same komunikaty o sprzedaży akcji a nie ma o kupnie tzn że trwa ucieczka i prędzej czy później wypadnie jakis trup, a jak uciekają ludzie najlepiej poinformowani czyli rada nadzorcza to dla mnie jest wszystko jasne i radzę ci spróbować przez chwilę pomyślec trzeźwo, kurs zleciał z 1,8 na 0,5 jest najniżej w historii a oni dalej sypią, oczywiście możesz sobie dorobić bajkę że "kto to odbiera, na pewno nie ulica" ale radzę pomyśleć na chłodno i zrozumieć że to już koniec spółki, Barczyk chyba właśnie to zrozumiał
moze panowie RB i Dr wracaja do zarządu? ehhh szkoda słów....
czy przed ogłoszeniem upadłości musi być jakies NWZA, czy po prostu walną Nas przed ESPI? tak swoją drogą jeśli by mieli JAJA to juz dawno by zwołali by poinformować akcjonariuszy o sytuacji (sam nie wierzę w to co piszę)
Barczyk i Parosa działają w porozumieniu. Bardzo dziwne i w Wigilię Bożego Narodzenia odchodzą nie mogli zaczekać? Czyżby narodzenie czy odrodzenie Atona . Po co ? A może zostawiają swoje dziecko? Wygląda to tak . Są dwa pirackie okręty jak blisko siebie stoją co robią co sie stanie ten się dowie co poda adres To że NWZA będzie to 100% , nie tylko by uzupełnić RN !
ktoś caly czas powolutku bierze te akcje...czy to znowu te same słupy co dały pełnomocnictwa ekipie z ładnego miasta na Ł na przewałke:/ denerwujące jest to, że caly czas nie wiemy na czym stoimy. Czy wystarczy mi głupoty/odwagi by poczekac na koniec lock-up'u RB?