Według mnie cena nadal bardzo atrakcyjna i spółka dobra, ale mówią że w styczniu cała giełda zanotuje korekte wiec trudno mówic o zarobku. Ja w malych ilosciach dokupuje i wiem ze robie dobrze. Jak spadnie w okolice 8,5-8,3zł zwiększe zainteresowanie.
...być może szybciej nastąpia jakieś ruchy w górę... anale prognozują, że złoto spadnie a akcję pójdą w górę... głownie dlatego, że obligację stracą na atrakcyjności o kapitał pójdzie w giełdę.
na razie Wasz Relek ostro zjeżdza -30%, życze sukcesów - mnie udało się go wywalic na wyżynach i mam spoko na Nowy R. Wg. mnie do 10 pln nigdy nie dojdzie a jak zjedzie poniżej 7 pln zastanowie się nad odkupieniem perełki.
na razie Wasz Relek ostro zjeżdza -30%, życze sukcesów - mnie udało się go wywalic na wyżynach i mam spoko na Nowy R. Wg. mnie do 10 pln nigdy nie dojdzie a jak zjedzie poniżej 7 pln zastanowie się nad odkupieniem akcyjek perełki.
...ale nie jest wykluczone, że spadnie do 7 zł... ale wtedy to i Ty kupisz i będziesz piał z radości, że jaką to perłę masz w portfelu ;) I będziesz czekał na 10 zł lub wyżej razem z nami ;)
Głosuj lepiej... perła jest perłą i trzeba to wszystkim uzmysłowić :)
i mam nadzieje że wykorzystam dalsze spadki do akumulacji, na tym polga biznes. Póki co na innych spółkach tez planuje troche zarobić.......... Szczęśliwego Nowego Roku! swój głos 2012r oddaje na RLP bo troche dał mi zarobić !!!!!
...umiejętnie i w małych ilościa ale skup... pewnie tak będzie do ogłoszenia wyników czyli coś około 6 tygodni.... a później rakieta w górę :) Do ilu... ja liczę na 14 zł.... niektórzy mówią, że dojdzie nawet do 30 zł... Pozdrawiam