• Wesolych Świąt ! Autor: ~Tomasek [83.22.60.*]
    Wszystkim akcjonariuszom Sobieskiego i nie tylko życzę wesołych, radosnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia a w przyszłym roku wysokich zarobków na giełdzie i nie tylko :)

Zamierzam w niedalekiej przyszłości zapakować się w akcje Sobieskiego, ponieważ ich cena jest mocno zaniżona a według wykresu powinno nastąpić odbicie :)
  • Re: Wesolych Świąt ! Autor: ~Marek [87.199.35.*]
    Kupię akcje na pewno jak dojdą do 110zł. Wesołych Świąt
  • Re: Wesolych Świąt ! Autor: ~aaa [78.8.72.*]
    24/12 znow spadek we Fr
  • Re: Wesolych Świąt ! Autor: ~rey [164.127.172.*]
    Ile spadło? Podajcie linka do notowań francuskich, Po takich spadkach może być dość mocno odbić niebawem.
  • Re: Wesolych Świąt ! Autor: ~edwin [83.25.149.*]
    http://www.bloomberg.com/quote/BVD:FP
  • Re: Wesolych Świąt ! Autor: ~mariusz [37.6.61.*]
    DOŁĄCZAM SIE I JA DO ŻYCZEŃ ŚWIĄTECZNYCH I NOWOROCZNYCH- życze wszystkim tego samego -wielkich sukcesów w inwestowaniu
    hmmm , kto wie do ilu spadnie i jakie duże bedzie odbicie....
  • Re: Wesolych Świąt ! Autor: ~Agata [91.150.151.*]
    Też życze wszystkim Wesołych Świąt,
    Co do Sobieskiego,mam zamiar też kupić po obecnej cenie,ciekawa jestem czy to będzie już dołek czy spadnie jeszcze niżej a spadać ma z czego?Kghm tez spadał az do 22 zł.pozdrawiam i życzę udanych inwestycji.
  • Re: Wesolych Świąt ! Autor: ~redfox [46.205.48.*]
    Wesolych Swiat... moze troche za pozno ale zawsze...co sie tyczy bvd do zejda do wg moich analiy do 137-140zl...ale pierwsze odbicie bedzie do 155-160zl kupno w moim przypadku 3000 papierow po tej cenie jest nierealne wiec na dniach przeplacam 4-6 proc...jak wystrzeli nie bedzie mozliwosci kupna za mniej niz w/p (wzyej podane)...ale to nie ja rozdaje karty....pozd
[x]
MBWS 0,00% 12,00 2025-11-06 09:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.