Wszystkim akcjonariuszom Sobieskiego i nie tylko życzę wesołych, radosnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia a w przyszłym roku wysokich zarobków na giełdzie i nie tylko :)
Zamierzam w niedalekiej przyszłości zapakować się w akcje Sobieskiego, ponieważ ich cena jest mocno zaniżona a według wykresu powinno nastąpić odbicie :)
DOŁĄCZAM SIE I JA DO ŻYCZEŃ ŚWIĄTECZNYCH I NOWOROCZNYCH- życze wszystkim tego samego -wielkich sukcesów w inwestowaniu
hmmm , kto wie do ilu spadnie i jakie duże bedzie odbicie....
Też życze wszystkim Wesołych Świąt,
Co do Sobieskiego,mam zamiar też kupić po obecnej cenie,ciekawa jestem czy to będzie już dołek czy spadnie jeszcze niżej a spadać ma z czego?Kghm tez spadał az do 22 zł.pozdrawiam i życzę udanych inwestycji.
Wesolych Swiat... moze troche za pozno ale zawsze...co sie tyczy bvd do zejda do wg moich analiy do 137-140zl...ale pierwsze odbicie bedzie do 155-160zl kupno w moim przypadku 3000 papierow po tej cenie jest nierealne wiec na dniach przeplacam 4-6 proc...jak wystrzeli nie bedzie mozliwosci kupna za mniej niz w/p (wzyej podane)...ale to nie ja rozdaje karty....pozd