• kto sprzedał po 0,04 Autor: ~abc [178.42.202.*]
    mi się udało przed chwilą opchnąć tego dziada po 4gr (40334szt brane wczoraj po 3gr.) kto jeszcze się załapał na zarobek 1gr, przyznawać się )))) a już myślałem że nie sprzedam po 4gr
  • Re: kto sprzedał po 0,04 Autor: ~JUBILER [193.93.91.*]
    lepiej sie ustaw w koszy ku kupna po 3 bo tu bedzie obrona kursu mam nadzieje że zauważyłeś moja rada
  • Re: kto sprzedał po 0,04 Autor: ~abc [178.42.202.*]
    stoję na kupnie ze 150k ale na 2gr po 3gr nie ma co brać bo po 4 postawili batona a po za tym podaż robi ktoś grubszy a nie wystraszony leszcz, więc to może jeszcze spaść niżej wszystko zależy od grubasa gdzie chce żeby spadło
    możesz stać na 2 moze będzie może nie sprawdż w archiwum notowań ja w cuda niewierze dlamnie 3 to była okazja to okazja..zobaczymy...Baton na 4 jaki to baton to niejest baton * weż pod uwage że ktos odciebie kupił za 4 -//////-zrub jak chcesz .powodzenia..wydaje mi sie że 4 bedzie dzisiaj chodziła bedą powazne pakiety w interesie co niekturych równiez moim..*moim i wielu innych niejest interes 2 wiec musi być obrona ............powodzenia
  • Re: kto sprzedał po 0,04 Autor: ~abc [178.42.202.*]
    mówisz, że dziś ode mnie ktoś kupił po 4gr. tak ale jaka to ilość 80k akcji to tylko po to żeby lepiej to wyglądało po wczorajszym waleniu po 3gr. mówisz że 3gr. to historyczne minimum tak, ale jak 2 lata temu było po 3gr było o wiele mniej akcji, w między czasie naprodukowali papieru toaletowego i trzeba go komuś opchnąć, pamiętam jak wiele spółeczek z NC np. Doradcy24, GPFcausa, vision, też spadała na minima typu 3gr i też pisali że będzie już tylko wyżej a teraz co po 1gr. się to wszystko kisi i nie ma chętnego na te gówna, tu podejrzewam że będzie to samo, albo scalenie, ale oczywiście każdy ma swój rozum i robi jak chce a czas pokaże kto miał racje
    ojoj wczoraj padł; 1 mln po 3grosze wielka mi sprawa żadne pieniadze na giełdzie poprostu ktos potrzebował kasy to jedno ludzie sa tu utopieni tak jak ja i niemyśl ze ja ci oddam po 3 gr lub inni bedzie usrednianie dokupywanie....Noico wywalił ci ktos po 3 niewidze kupka z lewej bedzie rosła dla cierpliwych to nara *pozatym firmeczka jest okey to najwazniejsze ,,,pozdro
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 12:14:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.