• wykres Autor: ~slam [78.88.21.*]
    no to mamy ładnie narysowaną formację n-tego dna :)))
  • Re: wykres Autor: ~efi [188.33.52.*]
    kto mi zniszczyl moj orgr :D?, no nic jaka spolka taki orgr :D
    bierzecie pod uwage mozliwosc nowej emisji akcji i bredni w stylu ze to na nowe inwestycje? Ja mam taki delikatny w sobie niepokoj, ze to bedzie niespodzianka jaka nas czeka w 2013.

chyba kiedys usiade poswiece swoj czas i zrobie zestawienie wypowiedzi the best of Eficom z roznych gazet i sprawozdan zarzadu od 2008. Kabaret, naprawde polecam, do wyciagniecia wnioskow na przyszlosc pod inwestycje i tak chyba szczerze mowiac nie widze przyszlosci nikogo z tej spolki poza polityczna scena, to chyba najlepsze miejsce dla ludzi z taka mentalnoscia...

• Re: wykres Autor: ~jacek [46.113.116.*]
    ta spółka jest skończona, a zarząd jest zwykłymi nieudacznikami
    kabaret z wypowiedziami jak kolega napisał nawet na forum WICEPREZES KŁAMAŁ!!
  • Re: wykres Autor: ~efi [188.33.52.*]
    dobra Panowie znikam z tego forum, szkoda mojego czasu na ta spoleczke i tak czuje, ze robie z siebie coraz większego kretyna próbując sobie cos udowodnić,
    bede wpadal, gdy beda pojawiac sie dziwne ip :D

Caly NC wyglada teraz tak jak kompetencje ludzi ktorzy tworza ten rynek. Na koniec zycze nam wszystkim aby osoby ktorym zawierzyliśmy nasza kase zaskoczyly nas i samych siebie w nowym 2013 r., oczywiscie pozytywnie.

Pozdr i jeszcze raz wesolych

[x]
EFICOM -10,53% 0,17 2016-05-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.