0,35 122k / wydaje się niska ale jak spojrzeć na kurs to masakra!/ wczoraj dobrałem mały pakiecik po 0,20 a dzis patrze skolko ugodno czy jakos tak.
No nic wiadomo te swieta nie bedą za wesołe przez IGR, a miało być tak pięknie...
Nie ma co się łamać, ja też liczyłem na wzrosty wcześniej ale się przeliczyłem więc sukcesywnie zniżam średnią, teraz 18 wydaje się być nie do przebicia.
Powinniśmy się od niego odbić z dobrą informację.
A w święta trzeba o tym nie myśleć, mają być radosne.
Wesołych Świąt
Ładnie jemy akcje :)
Niektórzy pisali, że jak spadnie tak nisko to będzie koniec hmm...Na tym poziomie przeszła masa akcji, została odebrana...
Czekajcie dalej na swój koniec
Każdy odpowiada sam za siebie.
Mnie irytują tylko ci co udają dobrodusznych przestrzegając przed spółką.
Ja inwestuję, jak ja stracę nic wam do tego tak samo jak gdy zarobię a na Igr zarobię. Jestem tego pewny- i też nic wam do tego :)
lechm2 nie jest ze mna jeszcze az tak zle, odkad wcisneli mi JSW na debiucie jestem ostrozny. Co do IGR to wierze w ten papier może nie w krótkiej perspektywie, ale licze że się IGR dzwignie.
Jeśli była by emisja nawet po 10gr za papier, ale wszystko by trafiło w silne ręce, to po kilku latach kurs pewnie się wybije w okolice 1 zł (tylko nie mogą robić sobie dodatkowych emisji i walić nimi w rynek, bo w ten sposób nawet 10gr nie przejdziemy).
Póki co mamy "obiecaną" emisję w tym roku, raczej im się nie uda, więc kurs będzie musiał zlecieć.
Cały czas mam akcje, dlatego nie oskarżajcie mnie, że jestem naganiaczem na spadki (jak nie mam akcji to się nie udzielam na forum, strata czasu).