spółka nie jest zła tylko potrzebuje w tchnienie w nią nowego życia, bo puki co z dnia na dzień obroty maleją co za tym idzie maleje zainteresowanie, a tym samym brak wiary w, że jeszcze coś się w niej ruszy i ludzie ją odsprzedają. A tak po za tym to miałem sobet zysk 340 zł ; depend zysk 1000 zł ; pswcapita zysk 200 zł no i teraz ma niestety męczę się z globaltr kupiłem go za 0,10 rezygnuje z niego i sprzedaje po 0,10.
współczuje ci chłopie
zostałeś oszukany przez niejakiego larrego ale najgorsze jest to że niczego nie zrozumiałeś
on już uciekł ze stratą (jak zwykle zresztą), skonczyły sie bajki o 2 zł i inne farmazony
spółka już umiera, odżyje po wejsciu do obrotu akcji, nie wiem gdzie będzie wtedy kurs, może 10 gr, może 15 gr, nie więcej
a ty sobie zakrzykuj rzeczywistość
do mnie piszesz? ja tez wyszedłem niedawno...lekko wcześniej uśredniłem ....owszem poniosłem stratę , ale bardzo małą...dziś w 1 dzień nadrobiłem na ZWG ,,,,,dużej kwoty tu nie inwestowałem.Tu raczej poleci nisko na jakieś 25 gr.....później jak będzie dobre info jakieś itp to może trochę odbije.
Dnia 2012-12-20 o godz. 17:44 ~123 napisał(a):
> do mnie piszesz? ja tez wyszedłem niedawno...Tu raczej poleci nisko na jakieś
> 25 gr.....
mam dla ciebie zadanie domowe
poczytaj sobie wszystkie swoje posty z ostatnich 4 dni a pózniej odpowiedz sobie na pytanie: jak się one mają do tego co zrobiłeś w realu?
jak sie mają wpisy larrego_idioty do tego że już nie pisze i na bank uciekł jak szczur i pewnie pisze identyczne brednie na innej spółce, na której też pewnikiem udupi kolejne 50%
więc zasadne staje się ważniejsze pytanie: czy wy jesteście zdrowi psychicznie, czy macie płacone od manipulowania?
innego wyjścia nie widzę, psychopaci, mitomani albo płatni naganiacze!
Nie spać nowe info http://biznes.pap.pl/NSE2/pl/index/newsInfo/693323,agencja_rozwoju_innowacji_sa_zawiazanie_i_zarejestrowanie_spolki_polska_agencja_komercjalizacji_tech