• cisza........ Autor: ~123 [79.139.109.*]
    cisza trwa ...przed burzą...wystarczy tych spadków
  • Re: cisza........ Autor: ~to ja [91.198.217.*]
    przykro mi mówić, ale spółka nadal nie osiągnęła swego dna zbyt drogo stoi nadal
    jeszcze chwilę proszę uzbroić się w cierpliwość
  • Re: cisza........ Autor: ~123 [79.139.109.*]
    to a Ty uż na święta zarobiłeś > gdzie ulokowałes co tu sprzedałęś ?
    spółka nie jest zła tylko potrzebuje w tchnienie w nią nowego życia, bo puki co z dnia na dzień obroty maleją co za tym idzie maleje zainteresowanie, a tym samym brak wiary w, że jeszcze coś się w niej ruszy i ludzie ją odsprzedają. A tak po za tym to miałem sobet zysk 340 zł ; depend zysk 1000 zł ; pswcapita zysk 200 zł no i teraz ma niestety męczę się z globaltr kupiłem go za 0,10 rezygnuje z niego i sprzedaje po 0,10.
  • Re: cisza........ Autor: ~cube [62.141.212.*]
    współczuje ci chłopie
    zostałeś oszukany przez niejakiego larrego ale najgorsze jest to że niczego nie zrozumiałeś
    on już uciekł ze stratą (jak zwykle zresztą), skonczyły sie bajki o 2 zł i inne farmazony
    spółka już umiera, odżyje po wejsciu do obrotu akcji, nie wiem gdzie będzie wtedy kurs, może 10 gr, może 15 gr, nie więcej
    a ty sobie zakrzykuj rzeczywistość
    ej ja nie mam akcji tej spółki i nic na niej nie straciłem a nawet zarobiłem ja tylko sobie ją obserwuję
    cos taki przewrażliwiony
    czy ja pisałem do ciebie?
  • Re: cisza........ Autor: ~123 [79.139.109.*]
    do mnie piszesz? ja tez wyszedłem niedawno...lekko wcześniej uśredniłem ....owszem poniosłem stratę , ale bardzo małą...dziś w 1 dzień nadrobiłem na ZWG ,,,,,dużej kwoty tu nie inwestowałem.Tu raczej poleci nisko na jakieś 25 gr.....później jak będzie dobre info jakieś itp to może trochę odbije.
    Dnia 2012-12-20 o godz. 17:44 ~123 napisał(a):
    > do mnie piszesz? ja tez wyszedłem niedawno...Tu raczej poleci nisko na jakieś
    > 25 gr.....

mam dla ciebie zadanie domowe
    poczytaj sobie wszystkie swoje posty z ostatnich 4 dni a pózniej odpowiedz sobie na pytanie: jak się one mają do tego co zrobiłeś w realu?
    jak sie mają wpisy larrego_idioty do tego że już nie pisze i na bank uciekł jak szczur i pewnie pisze identyczne brednie na innej spółce, na której też pewnikiem udupi kolejne 50%
    więc zasadne staje się ważniejsze pytanie: czy wy jesteście zdrowi psychicznie, czy macie płacone od manipulowania?
    innego wyjścia nie widzę, psychopaci, mitomani albo płatni naganiacze!
  • Re: cisza........ Autor: ~as [91.222.119.*]
    niestety jest to cisza nad trumną - sobol za nc powinien dostać zarzut kierowania p, zorganizowaną
  • Re: cisza........ Autor: ~ble [188.47.236.*]
    lary umoczył na kkh po 2.16
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-akcje-tanie-jak-barszcz-kolejne-kolko-czas-start,12188954.html

a swoją drogą ari podoba mi się coraz bardziej jutro wchodze
  • Re: cisza........ Autor: ~ble [188.47.236.*]
    tzn.dziś:)
  • Re: cisza........ Autor: ~3243 [176.250.150.*]
    podoba sie chyba nazwa
  • Re: cisza........ Autor: ~jk [193.200.47.*]
    larry umoczył na kk a ty umoczysz tutaj:)
  • Re: cisza........ Autor: ~as [91.222.119.*]
    sypać dziady francowate - na chwałę don sobola
  • Re: cisza........ Autor: ~POLDI [77.252.45.*]
    ALE Z CIEBIE AS TYLKO TAKIMI SŁOWAMI OPERUJESZ? PRZED ŚWIĘTAMI TRZEBA SOBIE ZYCZYĆ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.........
  • Re: cisza........ Autor: ~kraw44 [62.141.230.*]
    Nie spać nowe info http://biznes.pap.pl/NSE2/pl/index/newsInfo/693323,agencja_rozwoju_innowacji_sa_zawiazanie_i_zarejestrowanie_spolki_polska_agencja_komercjalizacji_tech
[x]
ARI 3,30% 0,38 2025-09-23 12:42:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.