jak znajdzie się ktoś mądry by podbić to w bardzo krótkim czasie bedziemy na widłach widać też ze niewielkimi pakietam ktoś usiłuje zbić cene ale podaż sie skonczyla nie jestem hura optymista ale myslę ze bezie naprawde wysoko pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego waloru
jak masz coś konstruktywnego do powiedzenia to napisz a nie wyzywaj mnie od naiwniaków
nie naganiam na spadki ani na wzrosty nie latam po forum każdej spólki pisząc tu bedzie pompka lub itp. nie jesteś zainteresowany twoja sprawa
każdy widzi arkusz nie trzeba go wklejać, od wklejania kurs nie rośnie
może o tym nie wiesz, ale arkusz nie uwzględnia zleceń ukrytych i np. moich: mam 10k i tylko czekam żeby ci nasypać jak tylko się wychylisz: widzisz tam w arkuszu moje 10k? nie widzisz bo jeszcze ich tam nie ma i taki8ch jak ja jest pewnie więcej
Dnia 2012-12-20 o godz. 12:43 ~jacek napisał(a):
> każdy widzi arkusz nie trzeba go wklejać, od wklejania kurs
> nie rośnie
może o tym nie wiesz, ale arkusz nie uwzględnia
> zleceń ukrytych i np. moich: mam 10k i tylko czekam żeby ci
> nasypać jak tylko się wychylisz: widzisz tam w arkuszu moje
> 10k? nie widzisz bo jeszcze ich tam nie ma i taki8ch jak ja
> jest pewnie więcej
Toś mocno zarobiony widzę jak chcesz sypać po tych cenach ...
Do majstra, to dzieki tobie kupowalem, tak naganiales ,i nawet na innych spolkach,nie majac akcji,nie chce Ci ublizyc przed Swietami,jakos to przetrawie.
Do majstra niedouczonego, a powiedz ze tak nie bylo,Ty nie masz ambicji i honoru, jestes pazerny stale nienazarty,ja bym sie wstydzil na Twoim miejscu jeszcze tu cos pisac i sugierowac.
po narzadach to Tobie trzeba dac ale goracym lancuchem po jajach,i dobrze napisalem ze nie masz ambicji za grosz,a dopisze jeszcze, ze tupet to Ty masz nie maly.