PROSZĘ SPOJRZEĆ NAJPIERW NA WYKRES:
http://www.attrader.pl/pl/akcje/JHMDEV/notowania
i co czy dzisiejszy dzien nie przypomina 24 października 2012r. - idealnie. No a od 25 października do 6 listopada kurs wzrósł z 0,29 do 0,41 zl.
Mam nadzieję, że od jutra będzie tak jak od 25 października. Inormacje pozytywne, ruszyła już druga Biedronka, a w piątek prawdopodobnie trzecia. Więc w rok 2013 wchodzimy z czterema pawilonami, a podobno od lutego piąty rusza w Rumii. Sprzedaż mieszkaniówki jakaś tam też będzie. Czynsz z najmu to prawie czysty zysk a i z mieszkaniówki coś zostanie. Czy na GPW jest jakaś pewniejsza Spółka na kryzys aniżeli JHM DEV ? Zastanówcie się.
nie skadze nie ma pewniejszych taki kghm nie ma komu miedzi sprzedac a jhm na pewno mieszkania opyli szybciutko i beda je sobie wyrywaca ostatnie spadki kursu i obroty dzienne czesto wielkosci sredniej krajowej tylko te pewnosc upewniaja ale najpewniejsze to jest to ze przyszlosc tej spolki widza tylko zapakowani w jej akcje posiadacze gotowki natomiast jakos nie co widac po obrotach. Więc zastanowmy sie chyba nie ma pewniejszej bo wiara zapakowanych jest duze wiecej warta niz racjonalne myslenie.
Myślę, że to nie aż tak. Mieszkania lepiej czy gorze, drożej lub taniej zawsze będą się sprzedawać. Miedź w kryzysie nie będzie nikomu potrzeba, KGHM na dziś jest wydmuszką, która lada moment pęknie i kurs pewnie już nigdy nie będzie taki jak w ostatnich dniach roku.
Przesunąłem swoj pakiecik kupna jeden grosik do góry na 26 groszy.
Tam czekam na was,
Nerwowi i słabi psychicznie powinni się niebawem pojawić.
50 tys. na sprzedaży, a marne ilości na kupnie.
Wystarczy, że ktoś się zdenerwuje i mamy lawinę.
Mój drugi pakiecik też przesunięty na 23 groszy.
Tam kocurki macie patrzeć. Tam kociaczki wysypać się.
Dnia 2012-12-20 o godz. 13:28 ~Analfabeta napisał(a):
> Przesunąłem swoj pakiecik kupna jeden grosik do góry na 26
> groszy.
Tam czekam na was,
Nerwowi i słabi psychicznie
> powinni się niebawem pojawić.
50 tys. na sprzedaży, a marne
> ilości na kupnie.
Wystarczy, że ktoś się zdenerwuje i mamy
> lawinę.
Mój drugi pakiecik też przesunięty na 23 groszy.
> Tam kocurki macie patrzeć. Tam kociaczki wysypać się.
ale kogo to obchodzi?
ja postanowiłem o 13:56 podrapać się w lewy półdupek prawą ręką
podrapanie prawego przesunąłem o minutę później
A pośrodku, analfabeto, mam miej więcej twoje wynurzenia.