• Nagonka udana Autor: ~analizator [77.117.247.*]
    Byliśmy świadkami udanej nagonki na GTR ,choć nic nie wskazuje jak niektórzy na forum piszą na upadłość firmy.Tutaj jest solidny główny inwestor strategiczny jakim jest Auto Hit.
    Jeszcze nic nie wiadomo o odszkodowaniu ,ponieważ trwa procedura ,ale na forum istnieją już opisy stwierdzające że firma nic nie dostanie ba że sami podpalili magazyn.
    Wydaje mi się że ci krzykacze są związani w jakimś stopniu z grupą kapitałową po to aby zaniżyć kurs spółki .Dziwnym trafem wczoraj zeszło ponad 800 k akcji,a dzisiaj był obrót tylko ponad 60 k
    Ktoś tu robi niezłą kasę
    Ps nikt z zarządu nie pozbył się akcji
  • Re: Nagonka udana Autor: soft_m. [83.4.18.*]
    Tego nie wiesz - bo komunikat o zejściu poniżej progów dopiero będzie.
  • Re: Nagonka udana Autor: ~blebla [81.219.88.*]
    nie naganiaj bo sam dalem sie zlapac po 0.10 i tak sie zastanawiam co z tym zrobic
  • Re: Nagonka udana Autor: ~grzegorz [83.6.183.*]
    trzymaj nie pękaj
  • Re: Nagonka udana Autor: ~to ja [91.198.217.*]
    ja też złapałem się na tą 0,10 ale widzę, że nic z tego nie będzie sprzedaje od 2 dni i mnie krew zalewa, bo nawet połowa jeszcze nie sprzedała
    jestem tego zdania, że lepiej jest nie mieć akcji tej oto spółki jak rośnie niż mieć akcje jak będzie spadać to tyle co chciałem dodać od siebie
  • Re: Nagonka udana Autor: ~analizator [178.115.249.*]
    Nie ma popytu bo wszyscy wyczekują komunikatu ,ale jak wystrzeli to jak z procy,czasami warto czekać.
    Cierpliwość popłaca
  • Re: Nagonka udana Autor: ~analizator [178.115.249.*]
    Wcale nie naganiam.
    Tylko zasady gry na giełdzie są inne,nie zarabia się w jeden czy dwa dni,nieraz trzeba czekać miesiącami,ale cierpliwość popłaca.
  • Re: Nagonka udana Autor: ~to ja [91.198.217.*]
    tyle tylko ja nie mam tyle czasu ja swoje spółki posiadam góra 4 dni, ale najczęściej to 1, 2 dni mam też trochę inną politykę gry
  • Re: Nagonka udana Autor: soft_m. [83.27.79.*]
    Po prostu zrób wypad i po sprawie.
  • Re: Nagonka udana Autor: ~b_uważny_inwestor [31.11.231.*]
    zwracam uwagę że spółka będzie istniała-patrz projekty na walne 15 stycznia.i pakiety 250 000 po 0,10 na pewno nie są wystawiane w celu sprzedaży.A skoro spółka nie upadnie to ten kto wystawia te pakiety dobrze wie że na strachu najlepiej się zarabia i wie też że z kursem na tym etapie może zrobić wszystko.Ja obserwuje spółkę tak jak kilka innych z nc bo wiadomo nowy rok,reset zleceń.
  • Re: Nagonka udana Autor: soft_m. [83.27.79.*]
    Dalsze istnienie GTR wcale nie jest takie pewne. Auto Hit może po prostu włączyć pozostałości do swojej grupy kapitałowej i po sprawie. To byłoby opłacalne - bo dalsze istnienie GTR nie ma sensu ( na GPW się jest w celu pozyskania kapitału od inwestorów - a na to nie ma już szans ). Auto Hit zyska wiele, stracą drobni. Ale kogo to obchodzi ?
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.