• czemu tak teci Autor: ~soho ho ho [77.253.119.*]
    na pysk..........

wstyd i tyle .
  • Re: czemu tak teci Autor: ~moja@ [84.205.25.*]
    To taki rajd św. Mikołaja w wydaniu kocurka. Gruby powozi, a gogus robi za renifera, tylko kierunki im sie popier-tego-tam.
  • Re: czemu tak teci Autor: ~lds [178.36.8.*]
    Niestety ale smiało mozna stwierdzić , ze kocurek to śmieć. Nie ma walki na tym poziomie cenowym. Totalna klapa. Tyle w temacie. Pozdr
  • Re: czemu tak teci Autor: ~Invest [83.15.108.*]
    Po co walka kiedy będzie jeszcze taniej. Wczoraj przed zamknięciem były już obroty i sadzę ze dzisiaj będzie podobnie, ale później, bo sypacze jeszcze śpią. Tu nie ma co walczyć a jedynie grać. Osobiście czekam jeszcze niżej, wtedy się dołączę, a jeżeli koniecznie ktoś chce sprzedać, to mogę wziąć w pakietówkach, każdą ilość, najchętniej po 0,01 zł. Czekam na sygnał!
    Pisząc "walka" chodziło mi o to, że nie ma wogóle korekt wzrostowych a to oznacza słabość papieru... w tej sytuacji tu nawet grać sie nie da

To jest gra! Nie wiadomo tylko czy Bauera i spółki czy kogoś innego a Bauer i pozostali
    próbują się ratować, miedzy innymi, emisją akcji. Ale to się wyjaśni. Ważne że sypacze się budzą....
    Może i mądrze piszesz... to tez jest opcja... napewno drobni w tym palcy nie maczaja.
    Styczen bedzie okresem dominującym. Pozyjemy zobaczymy. Jestem ciekaw co z tego wyniknie.

Dziwie sie, ze chcac robic potezną emicje daja pozwolenie na zwałke kursu. Bardzo dziwne i brak tu logiki
    Ids! Pomyśl inaczej, to np Fundusze wkurzeni na Bauera zwalają. Bauer wziął 1mln akcji po 2,55 zł- stracił, wiec wiziął ponad 11mln akcji z Blackliona rzekomo po 1,1 zł plus obligacje,by wyjsć na swoje, ale akcje nadal spadają, wiec Bauer robi emisję z prawem poboru by znowu wiąć akcje po 0,10 zł bo tyle sądzę będzie ta emisja. Bauer ratuje swoje przychody a nie sytuację Blackliona. W tym co mówią i piszą nie ma krzty prawdy - patrz zapowidzi o skupie akcji wlasnych za 50 mln wcześniej.
  • Re: czemu tak teci Autor: ~kupa [78.8.209.*]
    ale Bauer już nie jest prezesem, rządzi Wandzel i Zientara
    to raczej Zientara i Wandzel mają stracha że Bauer ich wyroluje bo np ma na słupach kolejne miliony akcji
  • Re: czemu tak teci Autor: ~qaz [195.182.35.*]
    może byc cos na rzeczy bo z jednej strony podaż jest jaka jest ale jednak na spadkach ktos to zawsze brał, czasami po kilkaset tys na sesji.... Z funduszy nikt sie nie ujawnił więc kto wie co sie okaże po emisji...
    Bauer nie ma zapewne czasu na zajmowanie się Blacklionem bo wysmarował właśnie nowego bloga
    a swoją drogą odbicie tu może być potęźne
  • Re: czemu tak teci Autor: ~moja@ [84.205.25.*]
    Fantazjujecie panowie. Czy ktoś wyobraża sobie, że Bauer na boczku przygotowuje inwestycję pt. smiecio-huta, a Wandzel o niczym nic nie wie ? Sądzę, że ferajna wymyśliła to, żeby wyprowadzić z kocurka bez podejrzeń większą kasę. Przecież kończy sie możliwość cylklicznego dojenia spólki za tzw. zarzadzanie i trzeba się odkuć. Oczywiście nową emisję dogadali przed dniem sprzedaży 8,9 mln akcji przez Wandzla.Altusowi. Bo inaczej po co by to sprzedawał, kasy ma jak lodu.
    Jedna niewiadoma to Zientara, On przecież dokupował akcje przed transakcją Wandzla z Altusem. Albo nic nie wiedział, albo ten zakup to ściema.
    Obecnym akcjonariuszom mniejszościowym współczuję, a spekulantom życzę powodzenia. W końcu okraść złodzieja to jest coś.
  • Re: czemu tak teci Autor: ~invest [83.15.108.*]
    Bravo moja@!
[x]
SOHODEV 0,00% 0,40 2025-11-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.