Tutaj najważniejsze jest to że rodzina Garwolów kupuje, co może oznaczać, że w firmie jest lub będzie lepiej niż nam się wydaje.
Jeżeli się nie mylę to Pani Garwol ma już ponad 6% akcji.
Oby tak dalej
Dnia 2012-12-19 o godz. 16:56 ~Szad napisał(a):
> Tutaj najważniejsze jest to że rodzina Garwolów kupuje, co
> może oznaczać, że w firmie jest lub będzie lepiej niż nam
> się wydaje.
Jeżeli się nie mylę to Pani Garwol ma już ponad
> 6% akcji.
Oby tak dalej
a niby skąd mam to widzieć i jakie to tak naprawdę ma znaczenie?
Więksi od niego kupują i tylko to się liczy.
Na parkiecie piszą, że to niby strata podatkowa - nic bardziej mylnego: SSI Prokurentów ma od roku i skoro nie było w tym czasie komunikatu od tej osoby o zakupie akcji, więc musiał je dostać jako pakiet motywacyjny. Seria E nie jest w obrocie i szybko nie będzie, więc jest to seria D, ona była po 16 gr. Eychodzi z tego, że ten Pan ma niewielki zysk.
Dnia 2012-12-20 o godz. 00:39 ~Szad napisał(a):
> a niby skąd mam to widzieć i jakie to tak naprawdę ma
> znaczenie?
Więksi od niego kupują i tylko to się liczy.
Na
> parkiecie piszą, że to niby strata podatkowa - nic bardziej
> mylnego: SSI Prokurentów ma od roku i skoro nie było w tym
> czasie komunikatu od tej osoby o zakupie akcji, więc musiał
> je dostać jako pakiet motywacyjny. Seria E nie jest w
> obrocie i szybko nie będzie, więc jest to seria D, ona była
> po 16 gr. Eychodzi z tego, że ten Pan ma niewielki zysk.
ale sprzedał i to poza rynkiem - nie wierzył we wzrost ?
"trzeba byc niespełna rozumu zeby wypisaywac takie bzdety." - wyluzuj kolego bo walisz chamstwem, Oliman ma racje - to ten co sprzedaje ma swoje powody których my nie znamy, choćby prezent dla pazernej kochanki ale to nie powód by obrażać za wyrażanie opinii. wyluzuj bo od dawna argumentem przeważającym są u Ciebie inwektywy...
ważne jest to zostało napisane, kolega przeczytał informacje połowicznie a napisł ze dzieje sie armagedon. nie jest to zgodne z prawdą. o_z_kreska jako jedyny ma prawo do wszystkiego na forum. nie bede sie zaglebiał...
Ablolutnie się z Tobą zgadzam. Tworzenie wpisu na forum przed dokładnym dokładnym zapoznaniem się z komunikatem jest dla mnie dwojakim sygnałem. Z jednej strony, albo ktoś jest w "gorącej wodzie kąpany", albo ma nie do konca czyste intencje. Oliman jest zarejestrowantm użytkowniekiem o wielu wpisach, więc obstawiam wariant nr 2. Negatywny wpis został i o to chodziło.
Z całym szacunkiem, ale Twoja odpowiedz tylko utwierdza mnie w założonej hipotezie.
Skoro jak sam twierdzisz są tutaj doświadczeni inwestorzy to nikt nie pisze takiej gafy pt.: „Zarząd Wyprzedaje Akcje” – z dużych liter żeby było bardziej widoczne, chociaż jak byk jest napisane, że są 2 zawiadomienia od osób zobowiązanych (Prokurenta i Członka Rady Nadzorczej). Idąc dalej nie dziw się koledze kkk za jego krytyczne wpisy. Osobiście uważam, że i tak były dość łagodne, bo to co się stało było słabe.
FF zmniejszył się o prawie 1%. Nawet postarali się o szybką aktualizację na stronie http://www.ssisa.pl/430/akcjonariat
Autor: ~kkk [79.186.84.*], 2012-12-19 18:23
ważne jest to zostało napisane, kolega przeczytał informacje połowicznie a napisł ze dzieje sie armagedon. nie jest to zgodne z prawdą. o_z_kreska jako jedyny ma prawo do wszystkiego na forum. nie bede sie zaglebiał...
jeden twierdzi że jest niefajnie drugi twierdzi że jest dobrze i każdy ma do tego prawo. mówienie że ktoś jest niespełna rozumu to nie jest merytoryczny argument. niemożliwe do zrozumienia?