• Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: oilman [83.11.223.*]
    Zgodnie z najnowszym komunikatem Prokurent spolki sprzedal prawie 800 000 akcji w transakcji pozasesyjnej po 18gr:)

Czyzby nie wierzyl w swietlana przyszlosc spolki?

A moze zabraklo mu na prezenty?:)))
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~kkk [79.186.84.*]
    trzeba byc niespełna rozumu zeby wypisaywac takie bzdety. zarzad kupuje. 800k Anna Garwol. co ważne po cenie 18 gr.
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: oilman [83.11.223.*]
    Niestety nie doczytalem, a to zmienia postac rzeczy, jak kupila Anna Garwol:)

Aczkolwiek rynek wycenia akcje troche nizej:)

Byc moze Anna Garwol jest bardziej przekonana do firmy niz reszta akcjonariuszy:)
    bardziej optymalizuja co poniektórzy podatki. mozna bylo kupic z rynku i pdciagnac sztucznie kurs. tak mamy co mamy.
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~Szad [78.88.248.*]
    Tutaj najważniejsze jest to że rodzina Garwolów kupuje, co może oznaczać, że w firmie jest lub będzie lepiej niż nam się wydaje.
    Jeżeli się nie mylę to Pani Garwol ma już ponad 6% akcji.
    Oby tak dalej
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~barel [31.62.102.*]
    Dnia 2012-12-19 o godz. 16:56 ~Szad napisał(a):
    > Tutaj najważniejsze jest to że rodzina Garwolów kupuje, co
    > może oznaczać, że w firmie jest lub będzie lepiej niż nam
    > się wydaje.
    Jeżeli się nie mylę to Pani Garwol ma już ponad
    > 6% akcji.
    Oby tak dalej

to dlaczego prokurent sprzedał ?
    a niby skąd mam to widzieć i jakie to tak naprawdę ma znaczenie?
    Więksi od niego kupują i tylko to się liczy.
    Na parkiecie piszą, że to niby strata podatkowa - nic bardziej mylnego: SSI Prokurentów ma od roku i skoro nie było w tym czasie komunikatu od tej osoby o zakupie akcji, więc musiał je dostać jako pakiet motywacyjny. Seria E nie jest w obrocie i szybko nie będzie, więc jest to seria D, ona była po 16 gr. Eychodzi z tego, że ten Pan ma niewielki zysk.
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~barel [31.62.90.*]
    Dnia 2012-12-20 o godz. 00:39 ~Szad napisał(a):
    > a niby skąd mam to widzieć i jakie to tak naprawdę ma
    > znaczenie?
    Więksi od niego kupują i tylko to się liczy.
    Na
    > parkiecie piszą, że to niby strata podatkowa - nic bardziej
    > mylnego: SSI Prokurentów ma od roku i skoro nie było w tym
    > czasie komunikatu od tej osoby o zakupie akcji, więc musiał
    > je dostać jako pakiet motywacyjny. Seria E nie jest w
    > obrocie i szybko nie będzie, więc jest to seria D, ona była
    > po 16 gr. Eychodzi z tego, że ten Pan ma niewielki zysk.

ale sprzedał i to poza rynkiem - nie wierzył we wzrost ?
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~Szad [83.3.10.*]
    a wolałbyś ten pakiet zobaczyć na rynku?
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~hossa [37.47.156.*]
    jak by kupiono ten pakiet na rynku to byśmy prawdopodobnie nie szurali po dnie
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~Szad [83.3.10.*]
    Ok., ale wyżej niż wycenia to rynek
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~o_z_kreską [46.148.169.*]
    "trzeba byc niespełna rozumu zeby wypisaywac takie bzdety." - wyluzuj kolego bo walisz chamstwem, Oliman ma racje - to ten co sprzedaje ma swoje powody których my nie znamy, choćby prezent dla pazernej kochanki ale to nie powód by obrażać za wyrażanie opinii. wyluzuj bo od dawna argumentem przeważającym są u Ciebie inwektywy...
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: oilman [83.11.223.*]
    Ja tam tak latwo sie nie obrazam:) Z tego co pamietam to "kkk" jest akcjonariuszem SSI od bardzo dawna:)

Pamietam go jak kurs oscylowal w przedziale 28-30gr:)

Ja postanowilem wszystko sprzedac jak bylismy w przedziale 22-24, o czym napisalem na forum:)

Pan "kkk" byl bardzo z tego niezadowolony i staral sie mi wyjasnic, ze zle robie:)

Pozdrawiam:)
    Panowie miejcie wiecej oleju w głowie niż w samochodzie!
    ważne jest to zostało napisane, kolega przeczytał informacje połowicznie a napisł ze dzieje sie armagedon. nie jest to zgodne z prawdą. o_z_kreska jako jedyny ma prawo do wszystkiego na forum. nie bede sie zaglebiał...
    Ablolutnie się z Tobą zgadzam. Tworzenie wpisu na forum przed dokładnym dokładnym zapoznaniem się z komunikatem jest dla mnie dwojakim sygnałem. Z jednej strony, albo ktoś jest w "gorącej wodzie kąpany", albo ma nie do konca czyste intencje. Oliman jest zarejestrowantm użytkowniekiem o wielu wpisach, więc obstawiam wariant nr 2. Negatywny wpis został i o to chodziło.
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: oilman [83.11.54.*]
    A jakie ja moge miec negatywne intencje?:)

Zakladam, ze tu inwestuja doswiadczeni inwestorzy, wiec posiadaja filtr na wszelkie tego typu informacje:)

No, ale nie bede ukrywal, ze chetnie bym kupil co nie co, np. po 9gr, ale watpie, zeby ktokolwiek wystraszyl sie mojego wpisu i sprzedal:)

Drobnicy to juz tutaj chyba nie ma?
    Z całym szacunkiem, ale Twoja odpowiedz tylko utwierdza mnie w założonej hipotezie.
    Skoro jak sam twierdzisz są tutaj doświadczeni inwestorzy to nikt nie pisze takiej gafy pt.: „Zarząd Wyprzedaje Akcje” – z dużych liter żeby było bardziej widoczne, chociaż jak byk jest napisane, że są 2 zawiadomienia od osób zobowiązanych (Prokurenta i Członka Rady Nadzorczej). Idąc dalej nie dziw się koledze kkk za jego krytyczne wpisy. Osobiście uważam, że i tak były dość łagodne, bo to co się stało było słabe.
    FF zmniejszył się o prawie 1%. Nawet postarali się o szybką aktualizację na stronie http://www.ssisa.pl/430/akcjonariat
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~kkk [79.186.74.*]
    najważniejsze ze ff sie zmiejszył i kolejny % jest zarejestrowany.
    pzdr
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~o_z_kreską [46.148.168.*]
    Autor: ~kkk [79.186.84.*], 2012-12-19 18:23
    ważne jest to zostało napisane, kolega przeczytał informacje połowicznie a napisł ze dzieje sie armagedon. nie jest to zgodne z prawdą. o_z_kreska jako jedyny ma prawo do wszystkiego na forum. nie bede sie zaglebiał...

jeden twierdzi że jest niefajnie drugi twierdzi że jest dobrze i każdy ma do tego prawo. mówienie że ktoś jest niespełna rozumu to nie jest merytoryczny argument. niemożliwe do zrozumienia?
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~kkk [79.186.74.*]
    otworz drugie oko i przeczytaj komnikat. nie dawaj rad jak nie masz racji. wystarczajaco merytorycznie?
    nie chodzi o komunikat tylko o rzucane inwektywy. widzę że ciężko pojąć, masakra...
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: ~KKK [90.156.76.*]
    upary jestes.masakra. podkreslenia wymagało to ze komunikat podany przez firme, rozni sie rażąco od tego co autor podał w tytule wątku. ot to.
  • Re: Zarzad Wyprzedaje Akcje!!! Autor: oilman [83.11.54.*]
    Panowie PRZESTANCIE juz!!!

Na nikogo sie nie gniewam:)

Po prostu nie doczytalem komunikatu:)

;)
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać