Czy kurs zdąży dotknąć 0,63 przez najbliższe trzy dni?
Czy kurs zdąży wskoczyć ponad 0,98 przez najbliższe trzy tygodnie?
Czy zdąże odrobić stratę z ostatnich trzech miesięcy przez trzy lata?
Dnia 2012-12-19 o godz. 15:16 lew429 napisał(a):
> Czy kurs zdąży dotknąć 0,63 przez najbliższe trzy dni?
Czy
> kurs zdąży wskoczyć ponad 0,98 przez najbliższe trzy
> tygodnie?
Czy zdąże odrobić stratę z ostatnich trzech
> miesięcy przez trzy lata?
wsparcie jest nieco niżej
przy codziennych, stabilnych kilkuprocentowych wzrostach i dobrych wynikach za IQ to górne opory z tego roku powinno się przełamać
Poczytałem z lekka na temat Westy i tak szczerze mówiąc to mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć o tej spółce.
Tak mało wiadomości, że sam sobie nie wierze w co ja weszłem.
Faktem jest jedno, że jak chcesz zarobić to musisz zaryzykować.
Jakie jest Twoje zdanie?
Czy to w końcu odbije.
kolego ja mam 50k i juz parę miesiecy czekam czekam iczekam optymizmu troszke mniej alezakladalem ze to inwestycja na lata jestem juz duuuuzo w plecy ale trwam i wierze w ten dzien musisz miec duuuuzo cierpliwosci zeby nie dac ciala bo na wescie o to nie trudno pozdr
Prawdziwy zarobek tzn duzy zarobek na tych akcjach zacznie sie zapewne dopiero w 2014
Nawet dla tych co kupili po 2,50 i wyzej
Niech sie przez ten czas wyklaruje kilka spraw, m.in. sprawa powiazan Westy z podmiotem ktory bedzie odzyskiwal ołów a przede wszystkim dla kogo beda robic te nowe Aku - tzn pod jakim szyldem ?
Przez ten czas (caly 2013 ) beda rozne skoki i szarpniecia
Ja mam zamiar zarobic tu spore pieniazki wiec trzymam moj pakiet spokojnie i dokupuje co nie co
Komentarzy piszesz 300 tysięcy, robisz się na fachowca a mylisz takie podstawowe pojęcia jak opór ze wsparciem. Może i to odbije a może i nie. Ostatnio czytałam, że ruscy mieszają w spółkach u siebie i na ukrainie, żeby pozbawić je płynności aby upadły i spółki oligarchów mogły przejmować mienie upadłościowe za bezcen. Kto wie, może i z Westą ktoś coś pogrywa.
moze i racja-mam czas,tu moze lada dzień się któryś z fundów zapakować,oni wiedzą więcej niż my,jedyna bolączka dla nas akcjonariuszy to polityka informacyjna westy a raczej jej brak,,,