• Paranoja!! Autor: ~Olivier [213.156.119.*]
    Czy ktoś mi powie czemu jak spółka się rozwija, ma kontrakty i to nie małe, zarabia, wszystkie informacje są poprawne i napawają optymizmem a kurs wali się na łeb i szyje? Pytam bo jestem młodym inwestorem i trochę tego nie rozumiem...
  • Re: Paranoja!! Autor: ~mm [46.170.1.*]
    we wrześniu tu była bardzo tania emisja z prawem poboru. być może niektórzy wywalają stare akcje nawet ze stratą / którą sobie jeszcze odliczą w tym roku podatkowym / a nowe akcje wejdą na giełdę pewnie za parę miesięcy . i dopiero wtedy może będzie jakiś mocniejszy ruch w górę. Teraz można tylko dobierać na spadkach jak ktoś wierzy w te spółkę.

Ciężko powiedzieć jak zachowa się kurs w kontekscie późniejszych notowań nowych akcji które kosztowały po 0.25 (?nie jestem do końca pewien po ile były )...

przy takiej spółce naprawdę wszystko jest możliwe. 1 i 10 zł za akcje ;)
  • Re: Paranoja!! Autor: spekulant24 [178.36.110.*]
    Rozwój jak i profil działalności nie budzi zainteresowania wśród inwestorów dojrzałych. Spółka w ostatnim czasie nie zarabiała.

Jeżeli byłbyś odpowiedzialnym inwestorem, wolałbym zainwestować w płynną spółkę, czy w tzw. muła giełdowego jakim jest Weedo ? Gdzie wahania kursu są bardzo duże ? Kurs nie rośnie bo manipulanci nie mają gotówki, bądź w tej chwili działają na innych spółkach.
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.