Co to Krzysztofie sie stało? nie obserwuje nic już od dłuższego czasu przesypywanie dla zbitki i paniki czy faktycznie jakies negatywne info w drodze?????
Witaj , długo się nie odzywałeś , ja też się nie udzielałem bo w sumie nie było czego komentować na walorze nic się nie dzieje , chociaż wczoraj był spory popyt . Być może sypacz zdziwiony takim zainteresowaniem schował resztę bo nie o sprzedaż mu chodziło ?
Znudzili się trzymaniem i wywalili. Proste.
Najtańsza spółka na GPW patrząc na wyceny majątkowe. JAk wynajda wskaźniki cena/gotówka netto (nazwijmy do C/GN) to Permedia będzie liderem. TAk swoją drogą to przydałby sie taki wskażnik, żeby nie trzeba było przeglądać dziesiątek sprawozdań w poszukiwaniu perły.
Wchodząc w to ryzykuję zamrożenie kaski na dłużej bo co by nie móić obroty do du..y ale 100% zysku w najbliższym roku jest w mojej ocenie wysoce prawdopodobne przy nikłym ryzyku.
Widać, że pomimo tego, że jesteśmy na fixingu jak rzucili towar w promocji został ładnie i szybko zebrany, czyli jest paru koneserów czekających na takie promocje.
JAk spólka podpisze umowe z animatorem i przejdzie na ciągłe plus utrzyma pozytywną tendencję w wynikach to będzie tutaj ładny zysk. Tego się trzymam.