• wolumen prawie 6k Autor: ~pol [83.238.74.*]
    wyzszy był tylko 24 maja, a wczesniej to dopiero w lutym...

szkoda ze na rocznym minimum... moze to moment zwrotny? kurw@
  • Re: wolumen prawie 6k Autor: ~pol [83.238.74.*]
    moze zacznie sie w koncu jakis ruch...

a nie te 1,5k animatora z lewej i z prawej
  • Re: wolumen prawie 6k Autor: ~swiezak27 [83.28.65.*]
    Co to Krzysztofie sie stało? nie obserwuje nic już od dłuższego czasu przesypywanie dla zbitki i paniki czy faktycznie jakies negatywne info w drodze?????
  • Re: wolumen prawie 6k Autor: ~PERMEDIA [89.174.254.*]
    Witaj , długo się nie odzywałeś , ja też się nie udzielałem bo w sumie nie było czego komentować na walorze nic się nie dzieje , chociaż wczoraj był spory popyt . Być może sypacz zdziwiony takim zainteresowaniem schował resztę bo nie o sprzedaż mu chodziło ?
  • Re: wolumen prawie 6k Autor: ~Gliptodon [83.6.151.*]
    Znudzili się trzymaniem i wywalili. Proste.
    Najtańsza spółka na GPW patrząc na wyceny majątkowe. JAk wynajda wskaźniki cena/gotówka netto (nazwijmy do C/GN) to Permedia będzie liderem. TAk swoją drogą to przydałby sie taki wskażnik, żeby nie trzeba było przeglądać dziesiątek sprawozdań w poszukiwaniu perły.

Wchodząc w to ryzykuję zamrożenie kaski na dłużej bo co by nie móić obroty do du..y ale 100% zysku w najbliższym roku jest w mojej ocenie wysoce prawdopodobne przy nikłym ryzyku.

Widać, że pomimo tego, że jesteśmy na fixingu jak rzucili towar w promocji został ładnie i szybko zebrany, czyli jest paru koneserów czekających na takie promocje.
    JAk spólka podpisze umowe z animatorem i przejdzie na ciągłe plus utrzyma pozytywną tendencję w wynikach to będzie tutaj ładny zysk. Tego się trzymam.
[x]
PERMEDIA -1,79% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.