• powiedzcie mi jak to jest Autor: ~artudit [83.22.251.*]
    ze tylko posiadacze akcji widza tutaj swietlana przyszlosc natomiast posiadacze gotowki jakos nie chca tej waszej perelki na co i kurs i obroty wskazuja ja wam odpowiem punkt widzenia zaburza wam punkt siedzenia jak wy spodziewacie sie wzrostow po negatywnych komunikatach podpowiem wam trop umorzenie upadlosci ze wzgledu na brak srodkow na jej przeprowadzenie i pogrzebcie sobie dalej i zobaczcie co to implikuje
  • Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~zxcv [37.30.24.*]
    miałeś się przypomnieć jak poczytamy prawo upadłościowe :)

• Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~bimbom [83.29.7.*]
    Artudit... Twój altruizm jest wielki. Tyle tylko, ze altruizm to zakamuflowana opcja egoizmu. W kazdym razie - róbmy swoje:)
  • Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~artudit [83.22.251.*]
    myslalem ze juz poczytaliscie ale dalem wam podpowiedz bo wiem ze od czytania boli was glowa i zebyscie nie musieli za duzo kartkowac
  • Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~zxcv [37.30.24.*]
    .. a przez chwilę była nadzieja, że nas uwolniłeś od swoich komentarzy :(
  • Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~Palec_Padalec [31.172.30.*]
    O wielki R2-D2 (czytaj artuditu) powiedz co ty myślisz, co się teraz stanie. Zrób to co potrafisz robić najlepiej. http://www.youtube.com/watch?v=OlpOaaM0wV0
  • Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~artudit [83.10.5.*]
    jak to co sie stanie papier bedzie zdychal w miare likwidacji a tacy jak ty padalec beda lamentowac i krzyczec oszustwo gdzie jest knf cos o tuskolandii i goli pojda glosowac na kaczynskiego na kazdym bankrucie tak bylo np techmex ostatnio
  • Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~art [77.254.153.*]
    artudit jednak kazdy oszust pozna swego bedziesz tonal z twoim idolem don tusski i cobys byl golasem finansowym ! kup jego portret i powies nad lozkiem
    ja sobie w niego rzucam lotkami tak go lubie i szanuje|!
  • Re: powiedzcie mi jak to jest Autor: ~artudit [83.22.62.*]
    art niezamadry kolezko ja tak samo jak kaczynskiego powazam tuska roznica jest tylko jedna ten drugi klamie bardziej zgrabnie i europejsko no i ma innych wyborcow ci z piramid finansowych i z kupowania za jakies drobne alterco w upadlosci to elektorat kaczynskiego i tyle a glosowac pewnie znowu nie bede bo nie ma na kogo
[x]
ALTERCO -50,00% 0,02 2016-05-23 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.