• czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~fsad [109.243.208.*]
    fsdaf
    po ile będą prawa poboru?
  • Re: czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~greg [31.182.115.*]
    mysle ze jak sprzedaz za grosz to i ta sukces.
  • Re: czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~VRM [193.238.200.*]
    informacja o wprowadzeniu pp bez znaczenia, nawet gdyby były 0,01zl to koszt zakupu akcji wzrasta do 0,1433 za 1 akcje
  • Re: czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~ja [109.243.208.*]
    i właśnie dlatego spodziewamy się jakiegoś ważnego mega istotnego info :) w końcu oni musza tę emisję zrealizować inaczej nie będzie zwiększenia kapitału zakładowego. ja sprzedam dopiero za około 2 zł za jedno pp. taniej nie oddam :) najwyżej stracę tego grosza na akcji... i tak by pewnie jeszcze się obsunął kurs bo cały czas schodzi po 4 grosze czyli po tyle ile będzie jutro stał w sumie ktoś dopilnował dobrze żeby zakończyć sesję na 5 groszach :) czyli nikt nic nie zyska nikt nie straci co najwyżej może ktoś podbije kurs akcji astorii
    pomysl wartosc emisyjna pp 11 gr. Za ta cene nikt nie kupi skoro akcje chodza po 4gr.
    10pp to 3 akcje. 10pp po 1gr to 3 akcje warte 3 gr. 10pp po 2 gr to 3 akcje po 6 gr a na NC możesz kupić za 4 gr. Z tego wniosek taki że za 2 grosze nikt pp nie kupi...
  • Re: czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~ja [46.112.84.*]
    w tej sytuacji nie ale nie wiesz co będzie jutro czy po jutrze. po co by spólka miała dawać emisję która i tak nie ma sensu? zawsze jest coś do ugrania. nikt nie robi nic bez celu. jeśli chcą kasę to muszą ją od nas wyciągnąć. aby to zrobić to muszą coś mieć w rękawie mocnego. inaczej po jakiego by mieli robić tę emisję? dla zabawy? to kosztuje i to nie mało. być może będzie rozgrywać się sprawa w dogrywce i komuś przydzielą może sobie? ale to i tak muszą chyba placić grubo ponad czternaście groszy.. bo tego nie obejdziesz czy można? taniej niż cena emisyjna 11 groszy nie kupią choćby i sami sobie ustawili dogrywkę dla siebie i prawa poboru za darmo zrobili sobie.
    czy tu chodzi o zwalenie kursu? możliwe, w końcu trend jest "że tak powiem spadkowy " jeden rurociąg w dół aż do samego dna na groszu. więc moze chcą sprowokować spadek do grosza.. cały czas od wielu dni schodzi lawina po 4 grosze i kurs nadal się zamyka na 5. wygląda koszmarnie i straszy. być może ma tak działać. pytanie. po co to robić? po co zwalać kurs do samego dna? może jeszcze jakaś opcja jest ale nie znam...
  • Re: czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~nn [188.33.7.*]
    opcja jest taka, że udziałowiec z 50 mln akcji głosował przeciwko emisji !!!!!!!!
  • Re: czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~ja [46.112.84.*]
    no i? bo nie rozumiem
    to że nie stać(nie che) wyłożyć kasy. Skupia sobie pp na rynku. Nie za 11 gr ale za 1 grosz, bo po co bedziesz trzymal cos czego nie zrealizujesz jak bedziesz mógł sprzedać za 1 gr? w ten sposób ryba (ktora nie chciała wylozyc kasy) i tak odkupi dużo akcji po niżeszej cenie. Wyobraź sobie jaki musiał by być kurs jakby ktoś teraz chciał kupic akcje za 1mln zł? hm? DUZA.
    A tak skupi sobie za grosze
  • Re: czyli jutro 4 grosze.. Autor: ~ja [109.243.208.*]
    11 groszy? a skąd tyle.. jesli kupi przez pp to minimum za 12 groszy bo sam zakupu z praw poboru to cena emisyjna czyli 11 groszy a doliczyć musisz jeszcze chyba pp prawda? niech bedzie mimimalna cena jednego grosza za jedną sztukę razy 3,33333 bo tyle musisz miec pp by tę akcję za 11 groszy kupić czyli 0,143333 gr na akcję ... same pp to wiesz.. są guzik warte jeśli nikt od ciebie nie kupi a po co komu pp skoro są jak twierdzisz bezwartościowe? no po nic. jeśli kupisz w trakcie normalnych notowań to kupisz pewnie do 11 groszy znacznie więcej bo zaczną sypać ludzie.. więc po co ta szopka? jak dla mnie to jedyny sens to to że ktoś kto miał wiedzę wcześniej opchnął te miliony co szłoy po 6 groszy i teraz korzystając z wiedzy kupuje po 4 i tu jest zysk.. takie jest moje zdanie. innej logiki tu nie widzę. same pp faktycznie mogą kupić za grosz ale co im to da jak akcje z tego kupią za 0.14444 grosza za sztukę?
[x]
APOLLO -13,22% 2,10 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.