Panowie i Panie proszę się opamietać, wasze biadolenie nic nie daje, brak frajerów coby chcieli sprzedać, Wasze zanizanie kursu też na nic, czas się pogodzić z tym, że poniżej poziomu około 0,7 nie da sie nic kupić. Jak ktoś kupił 100tys akcji po 1zł to żadne pieniądze poczeka na 2zł i porzucie wszelką nadzieję na możliwośc obniżki kursu.
Ja tam cały czas dokupuje:D
chłopie obudź się! jest tu trend spadkowy, chyba chciałeś powiedzieć brak frajerów co by chcieli kupić. zjazd z 2 zł na 30 groszy a ten opowiada że brak chętnych do sprzedania. w takim razie powiedz mi jak powinien kształtować się wykres jak ludzie sprzedają akcje? chyba według ciebie powinien rosnąć?-tak
Panowie i Panie pozbawieni doświadczenia. Zakupu dokonuje się gdy spółka SPADA, gdy zaczyna sie ruch zlatują się leszcze i dalej kupują akcje idą w górę, coraz wiecej leszczy, akcje się kończa, ja wyskakuje skrzedaje wszystko z założonym zyskiem, leszczyki dalej mają co kupować, ale cena przestaje rosnąc i balon pęka z wielkim hukiem. Chyba dwa najlpesze przykłady to RESBUD i IFCAPITAL można sobie popatrzeć na wykresy roczne i wyciągnąć wnioski. Na ERG braka spadków. Dlaczego? Bo brak chętnych do sprzedawania, trzeba poczekać aż jeden większy postanowi sprzedać
ciagle pitu, pitu, gielda ma sens w przypadku sensownych spolek z reguly wig 20, erg jest jak titanic, jesli pojawi sie tu wiekszy wzrost, a wiekszy wzrost to 100-200%, a nie 30% czy 50% to i tak bedzie to ruch wylacznie spekulacyjny - ewidentnie robiony pod kogos.
ja sie pocieszam, ze w moim portfelu mam pzu i kghm, erg to ewidentna wtopa i zaluje, ze zainwestowalem w te foliowe nic, ale nauka nie idzie w las.
jakby wszystko bylo dobrze z ergiem to 2 zł powinno byc zdobyte, ale nie jest tu dobrze