dziekuje calemu zarzadowi za" prezent swiateczno-noworoczny"jak zwykle piczak siwiec wraz z wasalami zadbal o akcjonariuszy ktorych maja w d........liczy sie rodzina,wiem ze to czytacie,moze resztki honoru sie w was obudza i zaczniecie dbac o interes akcjonariuszy bo z waszych obietnic nic nie wychodzi,dawno stwierdzilem ze z siwcem daleko nie zajedziemy
Ależ to jest oczywiste że grają pod własną kieszeń.
Dbać o dobro firmy to priorytet dla jego zarządcy w tym wypadku współwłaściciela pośrednio poprzez ZM Invest.
W regionie jest wiele firm które budowane były od podstaw poprzez rodziny, chociażby rzeszowski Handlopex. Poczytajcie jak od zera w ciągu 10 lat buduje się firmę ogólnopolską. Jak się inwestuje w ciężkich czasach przy zmiennych kursach walut.
Kim są dziś Ropczyce dzięki zarządcy (menager roku podkarpacia) otóż firmą z przed 10 lat. z podstawowym biznesem wydojoną przez banki(czas pozwala pozyskiwać nowego klienta samoistnie bez większego wysiłku). Ropczyce po prostu stoją w miejscu poprzez błędne decyzje. Więc lepiej nich zarząd za dużo nie myśli bo wszystko się może skończyć wielką porażką.
Pozdr
piczaki,siwce cala reszta widzicie od dawna co sie dzieje,niewiele jest pozytywnych opinii na wasz temat ,a jesli sa to tez mialbym watpliwosci czy czasem sami nie piszecie,jesli macie jakas etyke,honor to apeluje do was macie niepowtarzalna szanse na zmiane mojego zdania
Wielu kwestiach nie w sposób się z wami zgodzić, ale też musicie popatrzyć się na siebie.
Kto, jak to sprzedaje te akcje w tych cenach, no przecież nie Prezes ze świtą. Co prawda robią wszystko, aby cena akcji nie poszybowała za wysoko, ale to poprzez pazerność i chęć uśrednienia w dół. Robią wam mętlik z emisjami, rozwodnieniami kapitału itd.
Prawda jest taka, że wcześniej zrobiono wielu błędów poprzez co spółka poniosła olbrzymie koszty, ale od dłuższego czasu działają już sprawnie i udaje im się przewidywać przyszłe tendencje w branżach, których działają. W planach są inwestycje, a na przyszły rok jeszcze większe. Dlatego to od was zależy czy kupią te akcje od was za grosze czy też nie. Ja już podjąłem decyzje, że w tych cenach to moich akcji nigdy nie dostaną.