http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/news/info/451254,aerfinance_plc_raport_kwartalny;jsessionid=LA79zdx3vIkGIyGtM2jULnhu.undefined dla mnie tez oki.........................a przecież wszystko przed nami lolki
dlatego piszę że do szczęścia potrzebne jest wyprostowanie sprawy z samolotem bo póki tego nie wyjasnią na spółce bedzie ciążyc podejrzenie o wyprowadzaniu kasy i żadne papierowe zyski nic tu nie pomogą
można sie domyslać że tu kolja wydymal Horodyckiego ale należą sie jakies wyjasnienia a najlepiej jak ta kasa wróci do spólki
wtedy 1 pln to będzie mało i
nie znacie się, już dziś na koniec 38 było a jutro otwarcie na 50... przecież to hit new connect jest tylko nie wszyscy się na nim poznali, już niedługo po 3 zeta będziecie łykać jak pelikany
Raport.. hmm, wydaje mi się że dobry (może chcę by mi się taki wydawał) ale to jest poplątanie z pomieszaniem, to jeszcze nie liczone, to już wliczone, tamto liczone podwójnie a tamto sami nie wiemy jak liczyć. Taki ANGIELSKI RAPORT :)
Nie oszukujmy się, bez tego pieprzonego samolotu chyba na razie nie ruszymy.
dokładnie tak jak prizm pisze, zyski wykazane a transakcje nie doszły do skutku,
jak zaczną podawać konkrety a nie ubarwiać to 1-2zł będą w zasięgu, na ten czas za duże ryzyko że po raz kolejny będzie ubieranie na 40-50gr
mnie wciąż zastanawia to że Wisent Investment & Finance Ltd. nie było na walnym
nie chciał bym za kilka tyg dostać infa jak w przypadku abu dabi
ale trzymam kciuki
Zysk netto grupy 190 tys funtów w drugim kwartale. Wzrost kapitałów z 307tys do 565tys Funtów (wzrost o 258tys Funtów czyli ok 1.3 Mln zł). Na 30/10 kapitały własne to ok 2.8 mln zł przy kapitalizacji z dziś ok. 3 mln
Ilość gotówki w grupie wzrosła z 73tys GBP do 175tys GBP (ok 900 tys zł).
Na minus: Aertech SAS nadal przynosi straty.
oraz:
wpis KRS, Indeks numerów → Rocznik 2012 → Numer 244/2012 (4109) z 17 grudnia 2012 r. → Pozycja 269540
mademobile.pl
udziały posiadane przez AER 7500 (SIEDEM TYSIĘCY PIĘĆSET) UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 750.000,00 ZŁ (SIEDEMSET PIĘĆDZIESIĄT TYSIĘCY) ZŁOTYCH.
że się tak zapytam, w porównaniu do którego Q wzrosły kapitały własne?
podają w raporcie coś co sprzedane nie jest? czyli co przedwstępną umowę tam zawarli, na jaką kwotę, na jakiej podstawie zaksięgowali? przecież to nawet żałosne nie jest...
patrzę na 2 raporty z Q1 i Q2
31.07.2012 - 307 tys GBP
31.10.2012 - 565 tys GBP kapitałów własnych
Avio 21 sp. z o.o. 710 tys pln
później jeszcze dojdą kapitały z wejść w mademobile.pl (750 tys PLN) i nie wiem co ze sfera finansów (310 tys w pierwszej transzy) bo nie jest wylistowana.
nie wiem w sumie skąd wzrost kapitałów aż o 565-307=258 tys gbp = ok 1.3 mln zł (gbppln 5.04) bo licząc Avio 710tys to zostaje jeszcze 600 tys PLN, które nie wiem skąd się wzięły?
kapitały za LGL poprzednio sciągnięte nie zostały tu przywrócone, więc jest wszystko ok, nic już nie odejdzie, najwyzej wróci