Spekuła sobie trochę pogra i może ktoś konkrety ruszy to do góry ....bo główni nic nie sprzedają przez 18 mcy
Szanowny Panie,
Agencja Rozwoju Innowacji SA realizuje strategię rozwoju spółki z założonymi celami emisyjnymi oraz wykonuje swoje obowiązki zgodnie z regulaminem ASO, podając informacje o spółce w raportach bieżących EBI oraz ESPI. Zgodnie z informacją przedstawioną w Dokumencie Informacyjnym główni akcjonariusze akcji serii A podpisali zobowiązanie w sprawie czasowego wyłączenia zbywalności akcji na 18 m-cy.
Ja chcę żeby szło do góry...ale jak jest tu dużo groszołapów , to Was wkrótce załatwię i zjadę na dolne widły i odechce Wam się takiego grania...a gdy my pójdziemy na Górę Was tu nie będzie i dobrze!
za przeproszeniem
co ty pieprzysz
zostałeś powieszony przez larrego i spółdzielnie i piszesz listy do zarządu
oni z politowaniem ci odpowiadają zgranymi formułkami a ty się jarasz
tu już nie ma nikogo poza takimi leszczami jak ty
o matko, ten nc sie nigdy z motłochu nie oczyści
Dnia 2012-12-17 o godz. 13:49 ~kant napisał(a):
> za przeproszeniem
co ty pieprzysz
zostałeś powieszony przez
> larrego i spółdzielnie i piszesz listy do zarządu
oni z
> politowaniem ci odpowiadają zgranymi formułkami a ty się
> jarasz
tu już nie ma nikogo poza takimi leszczami jak ty
o
> matko, ten nc sie nigdy z motłochu nie oczyści
Właśnie czekam ,żeby oczyściło sie to z takich palantów jak TY! a wówczas bedziemy na plusie.Jesteś groszołapem!!!! ajak nie...to po ch...tu jestes i zabierasz głos? Masz akcje? nie ? to wypad śmieciu , bo juz mnie wkur....
Pan Szymon G. , bo chyba kiedyś wystąpi w takiej roli, poświadcza nieprawdę w tym liście, bo 7 grudnia zawiadomił KNF, że nie wyklucza zbycia akcji w ciągu 12 miesięcy. Czy to się kwalifikuje do złożenia zawiadomienia o przestępstwie?????